Köszöntse nevetéssel édesanyját, nagymamáját!
Utoljára módositva: 2019-05-03 18:51:20

„Segítség, megnősültem!”— persze pánikra semmi ok, nevetésre annál inkább, hiszen Pindroch Csaba egy mindenki számára ismerős, fontos, a boldog élethez szükségszerű, de sok bosszúságot okozó és ezáltal rengeteg humorforrást adó témát boncolgat május 8–án délután a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ elóadőtermében.

Május eleje elválaszthatatlanul összefonódik az édesanyák, nagymamák köszöntésével, ilyenkor majd’ mindenki virággal, édességgel, apró figyelmességgel kedveskedik szerettének — idén azonban a virág helyett vagy mellé közös, önfeledt szórakozást, vidám perceket és jóízű nevetést is ajándékozhatnak.

Segítség, megnősültem!” — sikolt Anti, azaz Pindroch Csaba, aki egy barátja közelgő esküvője kapcsán emlékezik, mereng és morfondírozik saját házasságának egyes megállóin, amikor nap, mint nap arra kényszerült, hogy megvívja a maga apró kis bokszmeccseit szerető hitvesével, és az élettel. Az esküvői ceremónia, a nászajándék szortírozása, összeköltözés, házsártos anyós, mogorva após — megannyi konfliktus- és humorforrás, amelyekről mindenkinek eszébe jut legalább egy mulatságos történet, az egyszemélyes komédia pedig sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak, s olyan életszerű poénkavalkáddal mutatja be ezeket a helyzeteket, hogy szinte kivétel nélkül mindenki úgy érezheti: a történet róla, az ő családjáról, házastársáról, anyósáról, apósáról szól.
Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” — summázza Pindroch Csaba, aki a Gyöngyszem Egyesület meghívására érkezik Szatmárnémetibe és május 8–án, 18 órától a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ előadótermében egy különleges anyák napi előadással köszönti az édesanyákat, nagymamákat; az est szervezőinek meglepetéseként pedig a börvelyi Bekek néptánccsoport fiataljai pergő ritmusú szatmári táncokkal kedveskednek elsősorban az anyukáknak és a jelenlévőknek. Belépőjegyek, korlátozott számban, még megvásárolhatók az Északi Színház jegypénztárában, a biletmaster.ro weboldalon, valamint előadás kezdete előtt a helyszínen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Aladdin
Ma, 20:50
Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy Dzsinn lehet. A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 27.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...