Kötelező a győzelem
Utoljára módositva: 2018-11-09 14:55:00

A sereghajtó Gaz Metan II eddig csak idegenben szerzett pontokat, azoknak a csapatoknak az otthonában, akiktől a tasnádiak utána kikaptak.

Nincs kifogás: szombaton nyernie kell a Tasnádi Unirea labdarúgócsapatának a Liga 3 tizenkettedik fordulójának a mérkőzésén. A vendég az élvonalbeli Szászmedgyesi Gaz Metan második csapata lesz, amely az idény eddigi tizenegy mérkőzésén összesen 4 pontot szerzett. Az mindenképpen intőjel lehet a tasnádiaknak, hogy fiatal szászmedgyesi alakulat ezeket a pontokat idegenből hozta, olyan csapatóktól, akiktől az Unirea – meglepetésre – kikapott: szeptember 21-én Désen ikszeltek (1–1), majd október 5-én Radnóton nyertek (3–1). Említést érdemel, hogy a dési és a radnóti alakulat is a következő hazai meccsén a tasnádiakat fogadta, és győzelemmel vigasztalta magát a szászmedgyesi pontvesztés után.

Azonban a Tasnádi Unirea hazai pályán veretlen ebben a szezonban, és ezt a sorozatot kell folytassa a mai találkozón. „Ezt az idényt úgy akarjuk végig vinni, hogy legalább a hazai veretlenségünket meg tudjuk őrizni. A fiúk elszántak, és tudják, hogy idehaza a maximálisnál is többet kell nyújtani” — mondta lapunknak Cristian Popa, a Tasnádi Unirea vezetőedzője, aki nem számíthat a mai találkozón sem a sérült Raul Stanciura, de ismét kidőlt a sorból Mădălin Bolba is. Előbbi két héttel ezelőtt szenvedett súlyos lábsérülést, gipszbe van a lába, idén már nem vállalhat több mérkőzést. Bolba az elmúlt hetekben tért vissza egy sérülés után, viszont úgy tűnik, ebben a szezonban nincs szerencséje a tasnádi legénynek.

A 12. forduló mérkőzése előtt a tasnádiak a táblázat 9. helyét foglalják 14 ponttal, vagyis tíz egységgel többet gyűjtöttek eddig, mint a sereghajtó (16. hely) Gaz Metan II.

Labdarúgó Liga 3, 5. csoport, 12. forduló

Péntek

AFK Csíkszereda – AFC Szászhermány

Szászrégeni CSM Avântul – Kolozsvári CFR II

Kolozsvári Sănătatea – Radnóti CS

Tordai Sticla Arieșul – AFC Székelyudvarhely

MSE Marosvásárhely – Dési Unirea

Besztercei Unu Fotbal Club Gloria – Nagybányai Minaur

Szombat

Tasnádi Unirea – Szászmedgyesi Gaz Metan II (14 óra)

Barcarozsnyói Olimpic Cetate – ACS Fotbal Comuna Lénárdfalva.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 11:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Elliot, a legkisebb rénszarvas
Ma, 12:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bohém rapszódia
Ma, 17:00
A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryval az élen a rocktörténe
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...