Kötelező a győzelem
Utoljára módositva: 2018-11-09 14:55:00

A sereghajtó Gaz Metan II eddig csak idegenben szerzett pontokat, azoknak a csapatoknak az otthonában, akiktől a tasnádiak utána kikaptak.

Nincs kifogás: szombaton nyernie kell a Tasnádi Unirea labdarúgócsapatának a Liga 3 tizenkettedik fordulójának a mérkőzésén. A vendég az élvonalbeli Szászmedgyesi Gaz Metan második csapata lesz, amely az idény eddigi tizenegy mérkőzésén összesen 4 pontot szerzett. Az mindenképpen intőjel lehet a tasnádiaknak, hogy fiatal szászmedgyesi alakulat ezeket a pontokat idegenből hozta, olyan csapatóktól, akiktől az Unirea – meglepetésre – kikapott: szeptember 21-én Désen ikszeltek (1–1), majd október 5-én Radnóton nyertek (3–1). Említést érdemel, hogy a dési és a radnóti alakulat is a következő hazai meccsén a tasnádiakat fogadta, és győzelemmel vigasztalta magát a szászmedgyesi pontvesztés után.

Azonban a Tasnádi Unirea hazai pályán veretlen ebben a szezonban, és ezt a sorozatot kell folytassa a mai találkozón. „Ezt az idényt úgy akarjuk végig vinni, hogy legalább a hazai veretlenségünket meg tudjuk őrizni. A fiúk elszántak, és tudják, hogy idehaza a maximálisnál is többet kell nyújtani” — mondta lapunknak Cristian Popa, a Tasnádi Unirea vezetőedzője, aki nem számíthat a mai találkozón sem a sérült Raul Stanciura, de ismét kidőlt a sorból Mădălin Bolba is. Előbbi két héttel ezelőtt szenvedett súlyos lábsérülést, gipszbe van a lába, idén már nem vállalhat több mérkőzést. Bolba az elmúlt hetekben tért vissza egy sérülés után, viszont úgy tűnik, ebben a szezonban nincs szerencséje a tasnádi legénynek.

A 12. forduló mérkőzése előtt a tasnádiak a táblázat 9. helyét foglalják 14 ponttal, vagyis tíz egységgel többet gyűjtöttek eddig, mint a sereghajtó (16. hely) Gaz Metan II.

Labdarúgó Liga 3, 5. csoport, 12. forduló

Péntek

AFK Csíkszereda – AFC Szászhermány

Szászrégeni CSM Avântul – Kolozsvári CFR II

Kolozsvári Sănătatea – Radnóti CS

Tordai Sticla Arieșul – AFC Székelyudvarhely

MSE Marosvásárhely – Dési Unirea

Besztercei Unu Fotbal Club Gloria – Nagybányai Minaur

Szombat

Tasnádi Unirea – Szászmedgyesi Gaz Metan II (14 óra)

Barcarozsnyói Olimpic Cetate – ACS Fotbal Comuna Lénárdfalva.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 6 dkg kakaópor, 2 csipet só, 13 dkg vaj (+ a formákhoz), 10 ...