Kovács Tisza az év legjobbjai
Utoljára módositva: 2019-08-21 16:28:39

A román divíziós labdarúgó-bajnokságokban szereplő játékosok és edzők szerint az elmúlt idényben Kovács István volt a legjobb bíró.

A nagykárolyi FIFA-bírót, Kovács István választották meg az év legjobb játékvezetőjének a Romániai Amatőr és Nem amatőr Labdarúgók Egyesületének (AFAN) gáláján.

A honi labdarúgók szakszervezete által hatodik alkalommal kiírt szavazáson idén közel 1000 első, második és harmadik vonalbeli focista és edző szavazhatott. Több mint egy tucat díjat osztottak ki, illetve második alkalommal állították össze az álom kezdő tizenegyet, a játékosok és az edzők szavazatai alapján. A felállás a következő képen fest: Mirko Pigliacelli – Romario Benzar, Mario Camora, Paulo Vinicius, Bogdan Planic, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, Dan Nistor, Dennis Man, George Ţucudean, Harlem Gnohere.

Idén először választották meg a legjobb második vonalbeli edzőt és játékost. Ezeket az elismeréseket Viorel Moldovan és Dorin Goga érdemelték ki.

A várakozásoknak megfelelően az U21-es válogatott tarolt: a korosztály legjobbjának járó díjat Ianis Hagi érdemelte ki, az Eb-elődöntős U21-es nemzeti csapat pedig kiválósági díjat kapott.

A honi bajnokság legjobb játékosának járó díjat George Țucudean érdemelte ki, a legjobb edzőnek pedig Gheorghe Hagit választották meg. Utóbbi a legjobb klubvezetőnek is megválasztották. Teodora Meluță a legjobb női játékos, a legjobb idegenlégiósnak járó elismerést pedig Harlem Gnohere érdemelte ki. A legjobb futsal játékos Alvaro de Luis Yubero, míg Răzvan Raţ és Daniel Niculae az AFAN életműdíját kapta meg.

Díjazottak

A legjobb labdarúgó: George Țucudean.

A legjobb U21-es játékos: Ianis Hagi.

A Liga 2 legjobb játékosa: Dorin Goga.

A legjobb női labdarúgó: Teodora Meluță.

A legjobb idegenlégiós: Harlem Gnohere.

A legjobb edző: Gheorghe Hagi.

A Liga 2 legjobb edzője: Viorel Moldovan.

A legjobb klubvezető: Gheorghe Hagi.

A legjobb futsal-játékos: Alvaro de Luis Yubero.

A legjobb bíró: Kovács István.

Életműdíj: Daniel Niculae, Răzvan Raț.

Kiválósági oklevél: az U21-es válogatott.

A legjobb újságíró (írott sajtó): Radu Paraschivescu.

A legjobb pályaszéli riporter: Viorel Grigoroiu.

A legjobb újságíró (televízió): Valentin Moraru.

A legjobb kommentátor: Marian Olaianos, Emil Hossu-Longin.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...