Közvilágítás-bővítés
Utoljára módositva: 2018-01-17 17:55:33

A szatmárnémeti városvezetés tizennégy utcára vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány vagy a kivitelezés megkezdéséhez szükséges műszaki dokumentáció elkészítését tervezi erre az évre, emellett szinte a város minden övezetében felújítaná a közvilágítási hálózatot.

Bővíti az utcai világítást a Darai úton, a Batizi út 63–65. szám alatti 55-ös, 57-es és 59-es tömbházak környékén, a Victoriei és Gladiolei utcákban. Tömbházak belső udvara kaphat éjszakai megvilágítást a következő címeken: Avram Iancu utca 58. szám, Károlyi út R31-es tömbház, Octavian Goga sugárút 10. szám, Traian sugárút 9. szám alatti 5-ös, 6-os és 7-es tömbházak közötti sétányok, a 16-os lakótelep Universului és Proiectantului sétánya, a 15-ös lakótelep Milcov sétánya, valamint a Mircea Eliade utca, a Petru Rareş és Vasile Goldiş utcák, valamint a Cloşca sugárút. Ezek között vannak a megvalósítási folyamat elején lévő tervek, de olyanok is, amelyek előrehaladottabb állapotban vannak.

Négy tétel szerepel a tervezetben a közvilágítási hálózat fejlesztésével kapcsolatban, s a városvezetés az egész város területén nekilátna a közterek megvilágítását ellátó vezetékrendszer korszerűsítésének — ha a költségvetés és a kivitelezők humánerőforrás-kapacitása megengedi.

Az előkészítés alatt álló költségvetés-tervezetben a közvilágításra és a hálózatfejlesztési munkálatokra vagy azok legalább részleges elvégzésére 219 ezer lej van ideiglenesen feltüntetve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...