Közvilágítás-bővítés
Utoljára módositva: 2018-01-17 17:55:33

A szatmárnémeti városvezetés tizennégy utcára vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány vagy a kivitelezés megkezdéséhez szükséges műszaki dokumentáció elkészítését tervezi erre az évre, emellett szinte a város minden övezetében felújítaná a közvilágítási hálózatot.

Bővíti az utcai világítást a Darai úton, a Batizi út 63–65. szám alatti 55-ös, 57-es és 59-es tömbházak környékén, a Victoriei és Gladiolei utcákban. Tömbházak belső udvara kaphat éjszakai megvilágítást a következő címeken: Avram Iancu utca 58. szám, Károlyi út R31-es tömbház, Octavian Goga sugárút 10. szám, Traian sugárút 9. szám alatti 5-ös, 6-os és 7-es tömbházak közötti sétányok, a 16-os lakótelep Universului és Proiectantului sétánya, a 15-ös lakótelep Milcov sétánya, valamint a Mircea Eliade utca, a Petru Rareş és Vasile Goldiş utcák, valamint a Cloşca sugárút. Ezek között vannak a megvalósítási folyamat elején lévő tervek, de olyanok is, amelyek előrehaladottabb állapotban vannak.

Négy tétel szerepel a tervezetben a közvilágítási hálózat fejlesztésével kapcsolatban, s a városvezetés az egész város területén nekilátna a közterek megvilágítását ellátó vezetékrendszer korszerűsítésének — ha a költségvetés és a kivitelezők humánerőforrás-kapacitása megengedi.

Az előkészítés alatt álló költségvetés-tervezetben a közvilágításra és a hálózatfejlesztési munkálatokra vagy azok legalább részleges elvégzésére 219 ezer lej van ideiglenesen feltüntetve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...