Közvilágítás-bővítés
Utoljára módositva: 2018-01-17 17:55:33

A szatmárnémeti városvezetés tizennégy utcára vonatkozó megvalósíthatósági tanulmány vagy a kivitelezés megkezdéséhez szükséges műszaki dokumentáció elkészítését tervezi erre az évre, emellett szinte a város minden övezetében felújítaná a közvilágítási hálózatot.

Bővíti az utcai világítást a Darai úton, a Batizi út 63–65. szám alatti 55-ös, 57-es és 59-es tömbházak környékén, a Victoriei és Gladiolei utcákban. Tömbházak belső udvara kaphat éjszakai megvilágítást a következő címeken: Avram Iancu utca 58. szám, Károlyi út R31-es tömbház, Octavian Goga sugárút 10. szám, Traian sugárút 9. szám alatti 5-ös, 6-os és 7-es tömbházak közötti sétányok, a 16-os lakótelep Universului és Proiectantului sétánya, a 15-ös lakótelep Milcov sétánya, valamint a Mircea Eliade utca, a Petru Rareş és Vasile Goldiş utcák, valamint a Cloşca sugárút. Ezek között vannak a megvalósítási folyamat elején lévő tervek, de olyanok is, amelyek előrehaladottabb állapotban vannak.

Négy tétel szerepel a tervezetben a közvilágítási hálózat fejlesztésével kapcsolatban, s a városvezetés az egész város területén nekilátna a közterek megvilágítását ellátó vezetékrendszer korszerűsítésének — ha a költségvetés és a kivitelezők humánerőforrás-kapacitása megengedi.

Az előkészítés alatt álló költségvetés-tervezetben a közvilágításra és a hálózatfejlesztési munkálatokra vagy azok legalább részleges elvégzésére 219 ezer lej van ideiglenesen feltüntetve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...