Külön szoba volt az erőszakoskodásra egy menő New York-i étteremben
Utoljára módositva: 2017-12-13 17:26:57

A Spotted Pig nevű helyen volt egy emelet, ahol minden szabad volt — írja a hvg.hu.

A New York Times a héten a vendéglátóiparban zajló visszaélésekről rántotta le a leplet, egész pontosan az egyik népszerű New York-i étterem, a Spotted Pig társtulajdonosáról, Ken Friedmanről, és a nagyon fontos vendégéről. A West Village-ben található étteremben visszatérő vendég volt a zaklatással vádolt sztárséf, Mario Batali is, aki a lap szerint kihasználta az étterem visszaélésekre specializálódott elrendezését. A Spotted Pigben ugyanis volt egy úgynevezett erőszakszoba a harmadik emeleten, ahová csak külön engedéllyel lehetett bejutni, és ahol az étteremben bevett szabályok nem voltak érvényesek: a vendégek például simán fogdoshatták a női alkalmazottakat. Batali, aki a vádak miatt hétfőn lemondott az élelmiszerbirodalma vezetéséről, gyakori vendég volt az „erőszakszobában”, ahol a New York Times szerint nőket zaklatott. Egy 2008-as partin például egy volt menedzser avatkozott be, miután a biztonsági kamerán át látta, hogy a részeg Batali egy öntudatlan nőt fogdos és csókolgat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...