Kulturális útvonalat terveznek
Utoljára módositva: 2019-10-05 10:34:16

A Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ munkatársai is részt vettek az október 2–4. közötti időszakban Szebenben és Nagydisznódon megtartott, a kulturális turizmust segítő utak kialakítását célzó szakmai egyeztetésen.

A kilencedik alkalommal megszervezett, Kulturális útvonalak éves konzultatív fóruma elnevezésű egyeztetésre a turisztikai minisztérium és az Európai Tanács képviselői hívták meg a nagykárolyiakat.

A nemzetközi fórumon 33 ország 150 meghívottja vett részt, s erre első alkalommal volt példa hazai szinten, mondta el a szaktárca képviselője, Bogdan Trif. Beszédében kiemelte, hogy a rendezvény fő célja, hogy minél jobban felpörgessék a hazai turizmust, illetve új jelentéssel töltsék meg hazai szinten a „kulturális turizmus” fogalmát.

A nagykárolyi csapat számtalan információt osztott meg a konferencia résztvevőivel, illetve együttműködési kapcsolatokat építettek ki más nemzetek képviselőivel, miközben tovább népszerűsítették Nagykároly és környéke kulturális szempontból is értékes látnivalóit.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...