Kulturális útvonalat terveznek
Utoljára módositva: 2019-10-05 10:34:16

A Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ munkatársai is részt vettek az október 2–4. közötti időszakban Szebenben és Nagydisznódon megtartott, a kulturális turizmust segítő utak kialakítását célzó szakmai egyeztetésen.

A kilencedik alkalommal megszervezett, Kulturális útvonalak éves konzultatív fóruma elnevezésű egyeztetésre a turisztikai minisztérium és az Európai Tanács képviselői hívták meg a nagykárolyiakat.

A nemzetközi fórumon 33 ország 150 meghívottja vett részt, s erre első alkalommal volt példa hazai szinten, mondta el a szaktárca képviselője, Bogdan Trif. Beszédében kiemelte, hogy a rendezvény fő célja, hogy minél jobban felpörgessék a hazai turizmust, illetve új jelentéssel töltsék meg hazai szinten a „kulturális turizmus” fogalmát.

A nagykárolyi csapat számtalan információt osztott meg a konferencia résztvevőivel, illetve együttműködési kapcsolatokat építettek ki más nemzetek képviselőivel, miközben tovább népszerűsítették Nagykároly és környéke kulturális szempontból is értékes látnivalóit.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...