Kupadöntős a szurkolók Olimpiája
Utoljára módositva: 2019-06-21 14:44:25

Nagy bravúrt hajtott véghez a Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata, amely első ötödosztályos gárdaként játszik majd Román Kupa-döntőt a megyei selejtezőben.

A szurkolók által tavaly nyáron életre hívott csapat így folytatja százszázalékos sorozatát a bajnoki küzdelmekben és a Román Kupa sorozatban is: Nelu Donca edző legényei veretlenül nyerték meg a Liga 5 A-csoportját, majd a bajnoki döntőben is győztek a Turci Voința ellen. Csütörtök késő délután az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban nagyot küzdöttek a Liga 4-es Pusztadaróci Recoltával.

Portik Róbert találatával korán vezetést szerzett a favoritnak számító Reki, viszont Florin Puți 11-esből egyenlített, fordulás után pedig Răzvan Vonet a vezetést is megszerezte a Liga 5-ös bajnoknak (2–1). nem örülhettek sokáig a sárga-kékek, hiszen két perccel később, egy szöglet után Lakatos Tibor egyenlített és hozta vissza a daróci reményeket. Egyik csapat sem várt be ezután, nem akarták az „orosz rulettre” bízni a döntőbe jutás kérdését, viszont csak Ioan Cuthnak sikerült betalálni, így az Olimpia MCMXXI 3–2-es sikerrel jutott a kupasorozat döntőjébe.

A fináléban a Liga 4 döntőse, az Avasújvárosi Talna lesz az ellenfél. A találkozót vasárnap 17 órakor rendezik az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban, de kedvezőtlen időjárás esetén a mérkőzést átköltöztetik a Someșul Stadionba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 27.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...