Kutya kiszagolta csempészcigi Halmiban
Utoljára módositva: 2017-10-16 16:30:59

Négy autó húzódott meg a Halmi központjában lévő park mellett, a református parókiával szemben október 14–én éjszaka, s bár igyekeztek „beleolvadni a háttérbe”, a járőröző határrendészeknek szemet szúrt a négy gépkocsi — mint ahogy sofőrjeiknek is a határrendészek: amint észrevették őket azonnal átültek egy ötödik járműbe és elhajtottak. Mivel nagyon is valószínűsíthető volt, hogy a hátrahagyott négy gépkocsiban csempészcigaretta van, a határrendészek a vám keresőkutyás egységének segítségét kérték — a jó orrú eb jelezte is a dohányterméket, a hatóság megfigyelés alá vonta a járműveket.

Vasárnap reggel a sofőrök visszatértek autóikhoz, a határrendészek pedig jelenlétükben átvizsgálták a járműveket: az ülésekben, pótkerekek helyén, pótkerékben, hangszórókban, karosszériákban elrejtve összesen 8461 csomag, különböző márkájú, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát találtak, 38 200 lej értékben. A négy, 25 – 48 év közötti, Szatmár megyei illetőségű férfi közül három ellen csempészés vádjával indítottak eljárást, negyedik társukat 20 000 lejre bírságolták, s a nyomozás idejére a négyből három járművet is lefoglaltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 22.
Olyasvalakinek próbálja elmagyarázni a véleményét, aki eleve elzárkózik előle. Találja meg mi az oka, hogy így viszonyul Önhöz!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...