Kutya kiszagolta csempészcigi Halmiban
Utoljára módositva: 2017-10-16 16:30:59

Négy autó húzódott meg a Halmi központjában lévő park mellett, a református parókiával szemben október 14–én éjszaka, s bár igyekeztek „beleolvadni a háttérbe”, a járőröző határrendészeknek szemet szúrt a négy gépkocsi — mint ahogy sofőrjeiknek is a határrendészek: amint észrevették őket azonnal átültek egy ötödik járműbe és elhajtottak. Mivel nagyon is valószínűsíthető volt, hogy a hátrahagyott négy gépkocsiban csempészcigaretta van, a határrendészek a vám keresőkutyás egységének segítségét kérték — a jó orrú eb jelezte is a dohányterméket, a hatóság megfigyelés alá vonta a járműveket.

Vasárnap reggel a sofőrök visszatértek autóikhoz, a határrendészek pedig jelenlétükben átvizsgálták a járműveket: az ülésekben, pótkerekek helyén, pótkerékben, hangszórókban, karosszériákban elrejtve összesen 8461 csomag, különböző márkájú, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát találtak, 38 200 lej értékben. A négy, 25 – 48 év közötti, Szatmár megyei illetőségű férfi közül három ellen csempészés vádjával indítottak eljárást, negyedik társukat 20 000 lejre bírságolták, s a nyomozás idejére a négyből három járművet is lefoglaltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 19.
Kedvese sokszor eltúlozza kicsit a dolgait, de ne nevesse ki ezért. Mindez arra szolgál, hogy elrejtse bizonytalanságát és önbizalomhiányát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...