Kutya kiszagolta csempészcigi Halmiban
Utoljára módositva: 2017-10-16 16:30:59

Négy autó húzódott meg a Halmi központjában lévő park mellett, a református parókiával szemben október 14–én éjszaka, s bár igyekeztek „beleolvadni a háttérbe”, a járőröző határrendészeknek szemet szúrt a négy gépkocsi — mint ahogy sofőrjeiknek is a határrendészek: amint észrevették őket azonnal átültek egy ötödik járműbe és elhajtottak. Mivel nagyon is valószínűsíthető volt, hogy a hátrahagyott négy gépkocsiban csempészcigaretta van, a határrendészek a vám keresőkutyás egységének segítségét kérték — a jó orrú eb jelezte is a dohányterméket, a hatóság megfigyelés alá vonta a járműveket.

Vasárnap reggel a sofőrök visszatértek autóikhoz, a határrendészek pedig jelenlétükben átvizsgálták a járműveket: az ülésekben, pótkerekek helyén, pótkerékben, hangszórókban, karosszériákban elrejtve összesen 8461 csomag, különböző márkájú, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát találtak, 38 200 lej értékben. A négy, 25 – 48 év közötti, Szatmár megyei illetőségű férfi közül három ellen csempészés vádjával indítottak eljárást, negyedik társukat 20 000 lejre bírságolták, s a nyomozás idejére a négyből három járművet is lefoglaltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 18:50
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...