×
2020. 04 07.
Kedd
Herman
13 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

La Dâmburi Fesztivál 2019

2019.08.30 - 09:07
Megosztas :
 • La Dâmburi Fesztivál 2019

  A Szatmárnémeti Fiatalok és Egyetemisták Egyesülete (SamStudia), az önkénteseivel közösen, idén 6. alkalommal szervezi meg a La Dâmburi Fesztivált, mely augusztus 30-31-én kerül megrendezésre a 17-es microban található UFO Parkban.

  A La Dâmburi fesztivál folytatja az UFO park újjáélesztését és színezését mind a művészet, az ifjúság és a pozitív energia révén, mind a hangulat serkentésére irányuló tevékenységek és rendezvények sokaságán keresztül.

  A zene kategóriában augusztus 30-án, pénteken, 17:00 órától kezdődően a nagy színpadon fellépnek majd: Șerban Darius & Trupa Stil, Shorty, Astroprimate, Front, Ska-nk, és az első napot a fergeteges DjShiver zárja, augusztus 31-én pedig szintén 17 órától kezdődően fellépnek majd: Pumi, Rikz, Funk You!, Estinca, Madliquid ílletve Gojira & Planet H, akik zárni fogják az idei fesztivál kiadását, egy előadással, amiről mindenki szeretettel fog visszaemlékezni.

  Mindkét nap, 18:00 órától kezdve élvezhetjük majd az UFO színpadot is, amelyet a Stimulating Frequencies segítségével hoztak létre, ahol elektronikus zenéjé lesz a főszerep és ahol a hangulatért a következő helyi (és nem csak) DJ-k felelnek majd: Fluke, Mimecue, Nexus (Fehér megye), Mishu, Ask, Off This Universe és Deac Roland.

  Mindkét nap lesz természetesen 1-1 after-party, mely 23:00 órától veszi majd kezdetét a Gravel Roomban közösen a Gravel Garden támogatásával, ahol nem egy hanem 2 színpad is lesz, a hangulatért pedig több DJ is felel majd: Balint:z (Arad), Memphys (Fehér megye), Reforge (Gyulafehérvár), Manjira, Pumi, Shtoots, Nigel (Bukarest), Outline, Rikz, Definition, Mishu, themothandthemoon, Hell:SD.

   

  Mint minden évben, a sport területén is bátorítják a fiatalokat, gyerekeket, illetve minden korosztályt, hogy vegyenek részt a parkban szervezett tevékenységeken, különféle kihívásokon melyek elősegítik a jó hangulatot, a nyertesek pedig jutalomban részesülnek. A "Fogadj örökbe egy könyvet" akció, a megyei könyvtár támogatásával szintén jelen lesz ebben az évben is, ahol az olvasók szabadidejüket tölthetik el, s könyveket olvashatnak a jó időt élvezve.

   

  Nem utolsó sorban, a Szatmárnémeti Cineplexx felkészült egy csomó meglepetéssel mindenki részére.

  A La Dâmburi csapatát idén 60 lelkes önkéntes alkotja, akik közösen azon dolgoznak, hogy a város kinézetét egy modernebbé és egy barátságosabbá változtassák, illetve lelkesen visszahozzák a „dombos” fergeteges tapasztalatot mindenki fülébe és szívébe.

  Bárki támogathatja ezt a mozgalmat egy La Dâmburi-os karkötő megvásárlásával, mely megtalálható a Zeppelin Pubban, illetve adományokon keresztül, ha a Facebook oldalon lévő QR kódot használják.

   

  Ez a rendezvény nem jöhetne létre a következő partnereink támogatása nélkül: Szatmár Megyei Tanács,  „G.M. Zamfirescu” Kiltúrális Központ, Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság, Északnyugati Régió Német-Román Gazdasági Szövetség, PRO Music Stage, Jagermeister Karaván, CINEPLEXX, SavElectro, Apaserv Szatmárnémeti, Fusle Security, Alma Spa Szálloda, Nagy Textile, Florisal, Design Service, Zeppelin Pub, Informatia Zilei és Informatia TV.

  Cookie