La Dâmburi Fesztivál 2019
Utoljára módositva: 2019-08-30 10:17:20

A Szatmárnémeti Fiatalok és Egyetemisták Egyesülete (SamStudia), az önkénteseivel közösen, idén 6. alkalommal szervezi meg a La Dâmburi Fesztivált, mely augusztus 30-31-én kerül megrendezésre a 17-es microban található UFO Parkban.

A La Dâmburi fesztivál folytatja az UFO park újjáélesztését és színezését mind a művészet, az ifjúság és a pozitív energia révén, mind a hangulat serkentésére irányuló tevékenységek és rendezvények sokaságán keresztül.

A zene kategóriában augusztus 30-án, pénteken, 17:00 órától kezdődően a nagy színpadon fellépnek majd: Șerban Darius & Trupa Stil, Shorty, Astroprimate, Front, Ska-nk, és az első napot a fergeteges DjShiver zárja, augusztus 31-én pedig szintén 17 órától kezdődően fellépnek majd: Pumi, Rikz, Funk You!, Estinca, Madliquid ílletve Gojira & Planet H, akik zárni fogják az idei fesztivál kiadását, egy előadással, amiről mindenki szeretettel fog visszaemlékezni.

Mindkét nap, 18:00 órától kezdve élvezhetjük majd az UFO színpadot is, amelyet a Stimulating Frequencies segítségével hoztak létre, ahol elektronikus zenéjé lesz a főszerep és ahol a hangulatért a következő helyi (és nem csak) DJ-k felelnek majd: Fluke, Mimecue, Nexus (Fehér megye), Mishu, Ask, Off This Universe és Deac Roland.

Mindkét nap lesz természetesen 1-1 after-party, mely 23:00 órától veszi majd kezdetét a Gravel Roomban közösen a Gravel Garden támogatásával, ahol nem egy hanem 2 színpad is lesz, a hangulatért pedig több DJ is felel majd: Balint:z (Arad), Memphys (Fehér megye), Reforge (Gyulafehérvár), Manjira, Pumi, Shtoots, Nigel (Bukarest), Outline, Rikz, Definition, Mishu, themothandthemoon, Hell:SD.

 

Mint minden évben, a sport területén is bátorítják a fiatalokat, gyerekeket, illetve minden korosztályt, hogy vegyenek részt a parkban szervezett tevékenységeken, különféle kihívásokon melyek elősegítik a jó hangulatot, a nyertesek pedig jutalomban részesülnek. A “Fogadj örökbe egy könyvet” akció, a megyei könyvtár támogatásával szintén jelen lesz ebben az évben is, ahol az olvasók szabadidejüket tölthetik el, s könyveket olvashatnak a jó időt élvezve.

 

Nem utolsó sorban, a Szatmárnémeti Cineplexx felkészült egy csomó meglepetéssel mindenki részére.

A La Dâmburi csapatát idén 60 lelkes önkéntes alkotja, akik közösen azon dolgoznak, hogy a város kinézetét egy modernebbé és egy barátságosabbá változtassák, illetve lelkesen visszahozzák a „dombos” fergeteges tapasztalatot mindenki fülébe és szívébe.

Bárki támogathatja ezt a mozgalmat egy La Dâmburi-os karkötő megvásárlásával, mely megtalálható a Zeppelin Pubban, illetve adományokon keresztül, ha a Facebook oldalon lévő QR kódot használják.

 

Ez a rendezvény nem jöhetne létre a következő partnereink támogatása nélkül: Szatmár Megyei Tanács,  „G.M. Zamfirescu” Kiltúrális Központ, Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság, Északnyugati Régió Német-Román Gazdasági Szövetség, PRO Music Stage, Jagermeister Karaván, CINEPLEXX, SavElectro, Apaserv Szatmárnémeti, Fusle Security, Alma Spa Szálloda, Nagy Textile, Florisal, Design Service, Zeppelin Pub, Informatia Zilei és Informatia TV.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...