Lakhatási támogatásra lehet pályázni
Utoljára módositva: 2019-07-17 09:41:01

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet szatmárnémeti családorvosok, szakorvosok, gyógyszerészek, valamint művészeti területen dolgozó fiatalok számára szolgálati lakás elfoglalására.

A meghirdetett lakhatási támogatás két évre szól egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A lakóknak e két év alatt csak a rezsiköltségeiket kell állniuk. Hat lakás a Szatmárnémeti Studium Orvosi és Művészi Szolgálati Lakások épületében található, amely 2017-ben épült az Eugen Ionesco utcában, a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával. Az ingatlan három kétszobás (69 m²) és három egyszobás (39 m²) összkomfortos lakással rendelkezik. Valamennyi lakás konyhája bútorzattal és elektronikai cikkekkel felszerelt. Az épület kertje ideális fiatal családosok számára, zöldövezettel, kis játszótérrel, kerti sütővel, filagóriával, parkolóhelyekkel szolgálja a lakók kényelmét.

A hetedik meghirdetett lakás a szatmárnémeti Cloşca sugárúton található. A kétszobás tömbházlakás szintén két évre pályázható egyszeri hosszabbítási lehetőséggel.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok: felvételi kérelem (a formanyomtatvány az office@studium.ro e-mail-címen igényelhető); munkahelyi igazolás; kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra; önéletrajz; személyi igazolvány másolata; utolsó 2 havi fizetésről kiállított bizonylat; a pályázó házastársának/élettársának/más családtagjának (akivel beköltözne) személyi igazolványáról készített másolat és az önéletrajza; gyerek/gyerekek születési anyakönyvi kivonatának másolata.

A pályázatukat benyújthatják azok a szakvizsga előtt álló rezidens orvosok is, akik a közelgő szakvizsgájukat követően állással rendelkeznek Szatmárnémeti bármelyik állami egészségügyi intézményében, vagy családorvosként fognak dolgozni Szatmárnémetiben vagy valamelyik környező faluban.

A pályázati iratcsomót, kérik, küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag a pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeik teljesítéséhez használják fel. Pályázási határidő: 2019. augusztus 30.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...