Lakhatási támogatásra lehet pályázni
Utoljára módositva: 2019-07-17 09:41:01

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet szatmárnémeti családorvosok, szakorvosok, gyógyszerészek, valamint művészeti területen dolgozó fiatalok számára szolgálati lakás elfoglalására.

A meghirdetett lakhatási támogatás két évre szól egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A lakóknak e két év alatt csak a rezsiköltségeiket kell állniuk. Hat lakás a Szatmárnémeti Studium Orvosi és Művészi Szolgálati Lakások épületében található, amely 2017-ben épült az Eugen Ionesco utcában, a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával. Az ingatlan három kétszobás (69 m²) és három egyszobás (39 m²) összkomfortos lakással rendelkezik. Valamennyi lakás konyhája bútorzattal és elektronikai cikkekkel felszerelt. Az épület kertje ideális fiatal családosok számára, zöldövezettel, kis játszótérrel, kerti sütővel, filagóriával, parkolóhelyekkel szolgálja a lakók kényelmét.

A hetedik meghirdetett lakás a szatmárnémeti Cloşca sugárúton található. A kétszobás tömbházlakás szintén két évre pályázható egyszeri hosszabbítási lehetőséggel.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok: felvételi kérelem (a formanyomtatvány az office@studium.ro e-mail-címen igényelhető); munkahelyi igazolás; kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra; önéletrajz; személyi igazolvány másolata; utolsó 2 havi fizetésről kiállított bizonylat; a pályázó házastársának/élettársának/más családtagjának (akivel beköltözne) személyi igazolványáról készített másolat és az önéletrajza; gyerek/gyerekek születési anyakönyvi kivonatának másolata.

A pályázatukat benyújthatják azok a szakvizsga előtt álló rezidens orvosok is, akik a közelgő szakvizsgájukat követően állással rendelkeznek Szatmárnémeti bármelyik állami egészségügyi intézményében, vagy családorvosként fognak dolgozni Szatmárnémetiben vagy valamelyik környező faluban.

A pályázati iratcsomót, kérik, küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag a pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeik teljesítéséhez használják fel. Pályázási határidő: 2019. augusztus 30.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...