Lakótelepi faültetés
Utoljára módositva: 2018-04-15 17:41:42

 

A szatmárnémeti 16-os lakótelep három helyszínén ültettek fákat civilek szombaton. Szerdán folytatják.

Tettekkel is támogatta a szatmárnémeti városvezetés a Zöld Szatmár nevű Facebook-csoport tagjainak kezdeményezését, Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser is ültetett fát a 16-os lakótelepi Liniştii parkban. „A város számára hasznos kezdeményezések mellé minden esetben és első szóra oda fog állni a városvezetés és jómagam, örömmel láttam, hogy vannak, akik energiájukat és szabadidejüket áldozzák arra, hogy tegyenek valamit a városért” — mondta el a helyszínen Kereskényi.

A szombati akció során húszan ragadtak ásót, és hetven csemetét ültettek el a Liniştii parkban, az egyik közeli játszótéren és az emellett lévő fitneszparkban. Sásvári Zsolt, a faültetési akció kezdeményezője elmondta, hogy összesen kétszáz csemete kiültetése a céljuk, szerdán a Poligonului utcában és környékén, szombaton pedig az ipari parkban fognak tölgy- és nyárfacsemetéket ültetni.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...