Lakótelepi faültetés
Utoljára módositva: 2018-04-15 17:41:42

 

A szatmárnémeti 16-os lakótelep három helyszínén ültettek fákat civilek szombaton. Szerdán folytatják.

Tettekkel is támogatta a szatmárnémeti városvezetés a Zöld Szatmár nevű Facebook-csoport tagjainak kezdeményezését, Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser is ültetett fát a 16-os lakótelepi Liniştii parkban. „A város számára hasznos kezdeményezések mellé minden esetben és első szóra oda fog állni a városvezetés és jómagam, örömmel láttam, hogy vannak, akik energiájukat és szabadidejüket áldozzák arra, hogy tegyenek valamit a városért” — mondta el a helyszínen Kereskényi.

A szombati akció során húszan ragadtak ásót, és hetven csemetét ültettek el a Liniştii parkban, az egyik közeli játszótéren és az emellett lévő fitneszparkban. Sásvári Zsolt, a faültetési akció kezdeményezője elmondta, hogy összesen kétszáz csemete kiültetése a céljuk, szerdán a Poligonului utcában és környékén, szombaton pedig az ipari parkban fognak tölgy- és nyárfacsemetéket ültetni.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...