Leégett egy gumiabroncslerakat Gombáspusztán
Utoljára módositva: 2018-10-10 20:39:44

Egy gombáspusztai autóbontó és gumiabroncs-lerakat csarnoka és irodaépülete lángolt, több hivatásos és egy önkéntes egység oltotta a tüzet.

Szerda reggel, pár perccel 8 óra után riasztották a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, mert hatalmas, sűrű füstoszlop gomolygott Gombáspusztán, az egyik autóbontó és gumiabroncs-lerakat fölött. A helyszínre két, habbal-vízzel oltó autó érkezett, ám amikor szembesültek egyrészt a felcsapó lángok intenzitásával, másrészt azzal, hogy tulajdonképpen két épületrész ég — ráadásul tele gyúlékony anyagokkal és robbanásveszélyes olajos hordókkal —, harmadrészt pedig hogy az oltóautók nem tudják megfelelő mértékben megközelíteni a tűzfészkeket, erősítést kértek. Nemcsak két újabb oltóautó, de az egri önkéntes tűzoltóegység is a helyszínre érkezett, s közös erővel próbálták oltani a tüzet, ugyanakkor megakadályozni azt, hogy a lángok továbbterjedjenek a bontó udvarán sorakozó gépkocsikra, gumiabroncsokra — megfeszített munkával végül sikerült eloltani a tüzet, ám az irodaépület teljes bútorzata, elektronikai felszerelése és tetőszerkezete a lángok martalékává vált, akárcsak a bontott alkatrészek nagy része, s a csarnok épületének teljes szerkezete tönkrement.

A tűzszerészek megállapítása szerint a csarnok elektromos hálózatának meghibásodása okozott rövidzárlatot, amelynek szikrái pillanatok alatt lángra lobbantottak mindent.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...