Leégett egy gumiabroncslerakat Gombáspusztán
Utoljára módositva: 2018-10-10 20:39:44

Egy gombáspusztai autóbontó és gumiabroncs-lerakat csarnoka és irodaépülete lángolt, több hivatásos és egy önkéntes egység oltotta a tüzet.

Szerda reggel, pár perccel 8 óra után riasztották a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, mert hatalmas, sűrű füstoszlop gomolygott Gombáspusztán, az egyik autóbontó és gumiabroncs-lerakat fölött. A helyszínre két, habbal-vízzel oltó autó érkezett, ám amikor szembesültek egyrészt a felcsapó lángok intenzitásával, másrészt azzal, hogy tulajdonképpen két épületrész ég — ráadásul tele gyúlékony anyagokkal és robbanásveszélyes olajos hordókkal —, harmadrészt pedig hogy az oltóautók nem tudják megfelelő mértékben megközelíteni a tűzfészkeket, erősítést kértek. Nemcsak két újabb oltóautó, de az egri önkéntes tűzoltóegység is a helyszínre érkezett, s közös erővel próbálták oltani a tüzet, ugyanakkor megakadályozni azt, hogy a lángok továbbterjedjenek a bontó udvarán sorakozó gépkocsikra, gumiabroncsokra — megfeszített munkával végül sikerült eloltani a tüzet, ám az irodaépület teljes bútorzata, elektronikai felszerelése és tetőszerkezete a lángok martalékává vált, akárcsak a bontott alkatrészek nagy része, s a csarnok épületének teljes szerkezete tönkrement.

A tűzszerészek megállapítása szerint a csarnok elektromos hálózatának meghibásodása okozott rövidzárlatot, amelynek szikrái pillanatok alatt lángra lobbantottak mindent.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Kókusz Kokó, a kis sárkány - Irány a dzsungel
Ma, 13:00
Készüljetek fel a valaha volt legtüzesebb vakációra! Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány, így hajójuknak új útvonalat kell keresni. Az ismeretlen vizeken váratlanul léket kapnak, amiért a gyanú szerint
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 21:00
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...