Leégett egy gumiabroncslerakat Gombáspusztán
Utoljára módositva: 2018-10-10 20:39:44

Egy gombáspusztai autóbontó és gumiabroncs-lerakat csarnoka és irodaépülete lángolt, több hivatásos és egy önkéntes egység oltotta a tüzet.

Szerda reggel, pár perccel 8 óra után riasztották a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, mert hatalmas, sűrű füstoszlop gomolygott Gombáspusztán, az egyik autóbontó és gumiabroncs-lerakat fölött. A helyszínre két, habbal-vízzel oltó autó érkezett, ám amikor szembesültek egyrészt a felcsapó lángok intenzitásával, másrészt azzal, hogy tulajdonképpen két épületrész ég — ráadásul tele gyúlékony anyagokkal és robbanásveszélyes olajos hordókkal —, harmadrészt pedig hogy az oltóautók nem tudják megfelelő mértékben megközelíteni a tűzfészkeket, erősítést kértek. Nemcsak két újabb oltóautó, de az egri önkéntes tűzoltóegység is a helyszínre érkezett, s közös erővel próbálták oltani a tüzet, ugyanakkor megakadályozni azt, hogy a lángok továbbterjedjenek a bontó udvarán sorakozó gépkocsikra, gumiabroncsokra — megfeszített munkával végül sikerült eloltani a tüzet, ám az irodaépület teljes bútorzata, elektronikai felszerelése és tetőszerkezete a lángok martalékává vált, akárcsak a bontott alkatrészek nagy része, s a csarnok épületének teljes szerkezete tönkrement.

A tűzszerészek megállapítása szerint a csarnok elektromos hálózatának meghibásodása okozott rövidzárlatot, amelynek szikrái pillanatok alatt lángra lobbantottak mindent.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 15.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...