Lázári adományozók
Utoljára módositva: 2017-12-28 11:07:15

Az ünnepvárási időszakban kis jövedelmű egyedül élők és nagycsaládosok megsegítését határozta el a Lázári Keresztény Generációk Egyesülete.

A lázári községközpontban 35 portára juttattak el tartós élelmiszert és ruhaneműt az elmúlt két hétben. Póti Csaba, az egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy az egyesület célja vallási felekezettől függetlenül az egyedül vagy nagy családban élő kis jövedelműek megsegítése, az adományozók felajánlásait a református nőszövetség és presbitérium tagjainak közreműködésével készítik el és juttatják el a nehéz helyzetben lévőkhöz. Az idei karácsonyt megelőző időszakban tésztaféléket, konzerveket, takarókat, ruhaneműket, édességet, cukrot, rizst, olajat és lisztet tartalmazó csomagokat osztottak szét a faluban. Egy másik megvalósítása az egyesületnek az, mondta még el Póti, hogy a fiatalokra gondolva pingpong- és csocsóasztalt állítottak fel a helyi közösségi házban a Lázári Református Egyházközség közreműködésével, amelyeket délutánonként bárki használhatja, szenteste pedig a református templomban tartott ünnepi istentisztelet és kántálás után megajándékozták a gyerekeket egy-egy ajándékcsomaggal. A Lázári Keresztény Generációk Egyesülete elhatározta, hogy jövőre is folytatja, amit elkezdett, a parókia kertjében kialakított focipályán rendszeressé tenné a sportolási lehetőséget, ahogy az idő engedi, díjazásos korosztályos bajnokságokat fognak szervezni felekezetre való tekintet nélkül. Az egyesület ezúton is köszöni a felajánlók adományait.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...