Lázári adományozók
Utoljára módositva: 2017-12-28 11:07:15

Az ünnepvárási időszakban kis jövedelmű egyedül élők és nagycsaládosok megsegítését határozta el a Lázári Keresztény Generációk Egyesülete.

A lázári községközpontban 35 portára juttattak el tartós élelmiszert és ruhaneműt az elmúlt két hétben. Póti Csaba, az egyesület elnöke lapunknak elmondta, hogy az egyesület célja vallási felekezettől függetlenül az egyedül vagy nagy családban élő kis jövedelműek megsegítése, az adományozók felajánlásait a református nőszövetség és presbitérium tagjainak közreműködésével készítik el és juttatják el a nehéz helyzetben lévőkhöz. Az idei karácsonyt megelőző időszakban tésztaféléket, konzerveket, takarókat, ruhaneműket, édességet, cukrot, rizst, olajat és lisztet tartalmazó csomagokat osztottak szét a faluban. Egy másik megvalósítása az egyesületnek az, mondta még el Póti, hogy a fiatalokra gondolva pingpong- és csocsóasztalt állítottak fel a helyi közösségi házban a Lázári Református Egyházközség közreműködésével, amelyeket délutánonként bárki használhatja, szenteste pedig a református templomban tartott ünnepi istentisztelet és kántálás után megajándékozták a gyerekeket egy-egy ajándékcsomaggal. A Lázári Keresztény Generációk Egyesülete elhatározta, hogy jövőre is folytatja, amit elkezdett, a parókia kertjében kialakított focipályán rendszeressé tenné a sportolási lehetőséget, ahogy az idő engedi, díjazásos korosztályos bajnokságokat fognak szervezni felekezetre való tekintet nélkül. Az egyesület ezúton is köszöni a felajánlók adományait.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 21.
Hihetetlen belső érzékkel észreveszi saját önbecsapási kísérleteit. Igazán őszinte önmagához és ezt környezetének sokszor nehéz követnie.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...