Legalább 35 dobott gól: csak a „kicsiknek” ért győzelmet
Utoljára módositva: 2019-09-08 14:26:31

Győzelemmel kezdték a bajnoki idényt a Szatmárnémeti Sportlíceum junior III-as korosztályos női kézilabdázói.

A Kibédi Albert, Ciprian Mărieș edzőpáros 14 éven aluli tanítványai tegnap délben 36–17 arányban győztek a Marosvásárhelyi LPS vendégeként úgy, hogy az első félidőben csupán 5 gólt kapott a csapat, és már 22-t dobott. Ana Gridjac 11 góllal járult hozzá a nagy arányú sikerhez, míg Stefani Tarța 10-szer talált be az ellenfél kapujába. Lara Sarca sem adta alább, ő 6-szor volt eredményes, Oana Pintea 4, Kyra Bumbar és Andra Lup egyenként 2, Miruna Sava pedig 1 gólt jegyzett a H-csoport első fordulójának találkozóján. Játszott még Adriana Filip, Claudia Cadar, Denisa Jurj, Slesia Caraba, Carina Fârtea, Ioana Pop.

Ezzel a sikerrel a második helyen kezdett a szériában a LPS csapata, csak a Zilahi CSS volt jobb nála az elmúlt hétvégén. A szatmári lányok szeptember 15-én folytathatják jó sorozatukat idehaza, akkor az Arieșul Torda lesz a vendég.

Majdnem ugyanennyi gólt dobtak szombaton a Szatmárnémeti LPS Atletik 16 éven aluli lányai is Kolozsváron, viszont ez kevés volt a vendéglátó CSS Viitorul elleni idénynyitó mérkőzésen, a kincses város sportiskolásai ugyanis 48–35-re győztek. A Kibédi, Mărieș edzőpáros játékoskeretéből Monica Medve volt a legeredményesebb, ő 10-szer vette be az ellenfél kapuját. Oana Pintea 7, Alexandra Vaida 5, Laura Cățoiu 4, Kibédi Sarah és Kyra Bumbar 3-3, Cosmina Caraba 2, Fernanda Popescu pedig 1 gólt dobtak, de pályára léptek még Hrihor Silvia, Tompos Vivien, Ruana Birou és Antonia Caraba.

Ez a vereség sajnos a H-csoport utolsó helyére rangsorolta a csapatot, de szeptember 14-én idehaza javíthatnak a lányok, amikor a Nagybányai Marta érkezik vendégként.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...