Legalább 35 dobott gól: csak a „kicsiknek” ért győzelmet
Utoljára módositva: 2019-09-08 14:26:31

Győzelemmel kezdték a bajnoki idényt a Szatmárnémeti Sportlíceum junior III-as korosztályos női kézilabdázói.

A Kibédi Albert, Ciprian Mărieș edzőpáros 14 éven aluli tanítványai tegnap délben 36–17 arányban győztek a Marosvásárhelyi LPS vendégeként úgy, hogy az első félidőben csupán 5 gólt kapott a csapat, és már 22-t dobott. Ana Gridjac 11 góllal járult hozzá a nagy arányú sikerhez, míg Stefani Tarța 10-szer talált be az ellenfél kapujába. Lara Sarca sem adta alább, ő 6-szor volt eredményes, Oana Pintea 4, Kyra Bumbar és Andra Lup egyenként 2, Miruna Sava pedig 1 gólt jegyzett a H-csoport első fordulójának találkozóján. Játszott még Adriana Filip, Claudia Cadar, Denisa Jurj, Slesia Caraba, Carina Fârtea, Ioana Pop.

Ezzel a sikerrel a második helyen kezdett a szériában a LPS csapata, csak a Zilahi CSS volt jobb nála az elmúlt hétvégén. A szatmári lányok szeptember 15-én folytathatják jó sorozatukat idehaza, akkor az Arieșul Torda lesz a vendég.

Majdnem ugyanennyi gólt dobtak szombaton a Szatmárnémeti LPS Atletik 16 éven aluli lányai is Kolozsváron, viszont ez kevés volt a vendéglátó CSS Viitorul elleni idénynyitó mérkőzésen, a kincses város sportiskolásai ugyanis 48–35-re győztek. A Kibédi, Mărieș edzőpáros játékoskeretéből Monica Medve volt a legeredményesebb, ő 10-szer vette be az ellenfél kapuját. Oana Pintea 7, Alexandra Vaida 5, Laura Cățoiu 4, Kibédi Sarah és Kyra Bumbar 3-3, Cosmina Caraba 2, Fernanda Popescu pedig 1 gólt dobtak, de pályára léptek még Hrihor Silvia, Tompos Vivien, Ruana Birou és Antonia Caraba.

Ez a vereség sajnos a H-csoport utolsó helyére rangsorolta a csapatot, de szeptember 14-én idehaza javíthatnak a lányok, amikor a Nagybányai Marta érkezik vendégként.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...