Legjobb négy között az Olimpia MCMXXI
Utoljára módositva: 2019-06-13 14:58:01

Továbbra is versenybe van a labdarúgó Román Kupa megyei selejtezőjében a szurkolók által tavaly nyáron életre hívott Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI ötödosztályos csapat: Nelu Donca edző legényei a sorozat negyeddöntőjében simán, 7–2-re győzték le a Liga 4 B-csoportjának második legjobb csapatát, a Bélteki Științát.

Így bejutottak a legjobb négy közé, ahol egy Pusztadaróci Recolta lesz az ellenfél. Papíron a Reki gyengébb csapatnak számít – a Liga 4 B-csoportjának 4. helyén zárta a bajnoki szezont –, viszont a kupasorozatban messze szeretne jutni, a döntőt tűzte ki célként. Mint arról beszámoltunk, a pusztadaróciak a Nagykárolyi VSK Victoria legyőzésével jutott az elődöntőbe.

Az Olimpia MCMXXI egyébként a jövő hét keddi kupaelődöntő előtt vasárnap 17 órakor Liga 5-ös finálét játszik 17 órakor az Olimpia-Daniel Prodan Stadion a Turci Voința ellen.

Búcsúzott a Román Kupától a megyei bajnok Szatmárnémeti VSK Olimpia csapata. Ritli Zoltán vezetőedző azonban többnyire a cserékkel állt fel a Kaplonyi Fortuna otthonában, ugyanis a szatmári alakulatnak ezen a hétvégén, és az ezt követő szombaton Liga 3-as osztályzón kell helyt állnia. A kaplonyiak 2–1-re győztek, és a bajnoki döntő finalistájával, az Avasújvárosi Talnával mérkőznek majd a kupasorozat elődöntőjében.

A Talna – Fortuna meccset jövő kedden, a Recolta – Olimpia MCMXXI találkozót pedig jövő szerdán rendezik 18 órától a szatmárnémeti Olimpia-Daniel Prodan Stadionban. Ugyanitt június 22-én, reggel 10 órától a kupagyőzelemért mérkőzik majd a két finalista.

Román Kupa, negyeddöntő

Nagykárolyi VSK Victoria – Pusztadaróci Recolta 0–2

Bélteki Ştiinţa – Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI 2–7

Avasújvárosi Talna – Luceafărul Decebal 4–0

Kaplonyi Fortuna – Szatmárnémeti VSK Olimpia 2–1.

Az elődöntőben, Olimpia-Daniel Prodan Stadion

június 18., 18 óra: Recolta – Olimpia MCMXXI.

Június 19., 18 óra: Talna – Fortuna.

Döntő, Olimpia-Daniel Prodan Stadion, június 22., 10 óra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...