Legyen kutyája ápolt és egészséges!
Utoljára módositva: 2014-06-24 16:22:41

 

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk kedvencének,

tehát…négylábú barátjuk barátai vagyunk!

 

A kutyák folyamatos ápolása nagyon fontos, nemcsak a szép megjelenés, hanem az egészségügyi problémák elkerülése miatt is. Nem is gondolnánk mennyi bőrprobléma alakulhat ki az elhanyagolt szőrzet alatt. Nyilvánvalóan a hosszú szőrű, kozmetika igényes fajták esetében ez különösen fontos tényező. Ha úgy érzi, hogy a kutyusa is megérdemli a szakszerű ápolást, sok szeretettel vár mindenkit a Jim&Gio Kutyakozmetika Szatmárnémetiben, ahol a kozmetikán kívül Dr. Edei Gyula állatorvos szolgáltatásait is igénybe vehetik az kutyák gazdái. A megfelelő ápolás szép külsőt és jó közérzetet kölcsönöz az állatnak. Hogy milyen gyakran kell ápolni a kutya szőrét, az a kutya méretétől, fajtájától, és a szőrzet típusától függ.

Sokan azt gondolják, pénzt spórolhatnak azzal, ha otthon kozmetikázzák a kutyát, de nem mindegy hogyan tesszük. Az otthoni rendszeres ápolás mellett fontos szakemberhez is elvinni az állatot. A Jim&Gio szalonban képzett kutyakozmetikus gondoskodik arról, hogy a kutya szakszerű ápolást kapjon. Arra törekszenek, hogy kedvence a lehető legkíméletesebb módon, minimális stressz és maximális odafigyelés mellett szépüljön. A kutyakozmetikában kizárólag professzionális, hypoallergén termékekkel kezelik az ebek szőrzetét, mindig figyelve arra, hogy a házikedvenc ne traumaként élje meg a szépülést. Igény eseteén „pet-taxi” szolgáltatás is igénybe vehető, háztól-szalonig, szalontól-házig szállítják a kiskedvencet.

Dr. Erdei Gyula állatorvos szerint nemcsak esztétikai okok miatt szükséges a kutyák szőrzetének megfelelő ápolása, hiszen számtalan bőrbetegségtől, allergiás tünettől óvjuk meg kedvencünket. Amennyiben az említett panaszok már jelentkeztek, akkor tanácsolt állatorvoshoz fordulni. Gyakori probléma, főként a nyári időszakban az ún. toklász (fűféle) beágyazódása a kutya szőrzetébe. Tulajdonsága, hogy mindig előre halad, befurakodik a jószág bőrébe a szőrzetén keresztül, ahol aztán gyulladást eredményez. A kutyák szőrzetének ápolásával megelőzhetjük, hogy kedvencünk kullancsoktól és más külső parazitáktól fertőzést kapjon el, hiszen így idejében felfedezhetjük őket.

Az állatorvosi rendelőben Dr. Erdei Gyula szaktudása révén bármilyen, a nyári szezonra jellemző betegség kezelésében segíséget kapnak a gazdik, így nyugodtan sétáltathatják a kedvenceket a szabadban.

Felelős állattartás mikrochippel

Március közepe óta kötelező mikrochippel ellátni a kutyákat. A mikrochip, illetve az általa hordozott kód az állatok legkorszerűbb és legbiztonságosabb azonosítója, amelyet az állatorvos ültet be a kutya bőre alá. A rizsszem méretű kapszulát az állat a későbbiek során nem észleli, semmilyen zavaró károsodást vagy problémát nem okoz. A chipben tárolt kódot bármelyik állatorvos le tudja olvasni, és a hozzá kapcsolódó adatbázissal gyakorlatilag azonnal azonosítja is a talált kutya gazdáját. A mikrochipre utazás során is feltétlen szükség van. Az Európai Unió országaiba utazó állatok azonosításához az állatútlevél mellett kötelező a mikrochip megléte is.

A szatmárnémeti Ioan Slavici és a Milleniului utcák sarkán található kutyakozmetika és állatorvosi rendelő előzetes jelentkezés alapján fogadja a kedvenceket, melyhez hívja a 0740361928-as (kozmetika), illetve a 0727499507-es (állatorvos) telefonszámot!

IDE kattintva látogasson el a kutyakozmetika facebook oldalára is!

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 20.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...