Legyőzték a juniorokat, majd ikszeltek Cigánddal
Utoljára módositva: 2014-02-12 19:27:16

Háromgólos hátrányból állt fel és egyenlített a Szatmárnémeti Olimpia FC labdarúgócsapat az NBIII-as Cigánd SE elleni nyírbátori felkészülési mérkőzésen.

Illusztráció

Csik Tibor vezetőedző legénysége álmosan kezdte a meccset, és ezt kihasználva hamar vezetést szerzett a magyarországi együttes, majd a kálmándi Roszel Róbert révén kettőre növelte előnyét. A szünet előtt még betaláltak egyszer a cigándiak, de Boştină gólja után 3–1-es állánál mentek pihenőre a csapatok. Fordulás után már sokkal jobban játszottak a szatmáriak, Feier révén korán csökkentették a hátrányukat, végül Dragoş egyenlített.

Az Olimpia FC egy másik felállásban szerdán reggel még játszott egy meccset Szamosdarán, amelyen 3–0-ra győztek az egyesület junior A korosztályos csapata ellen,

Felkészülési mérkőzéseken

Szatmárnémeti Olimpia FC – Olimpia FC junior A 3–0 (Domuţa, Strempell, Roatiş).

Olimpia FC: Miron – Socaciu, Domuţa, Sabău, Ionescu, Lukács, Rus, Roghină, Roatiş, Kinczel, Ungurean; játszottak még: Strempell, Pop, Brânzanic.

Olimpia junior A (edző: Mihai Sabău–Svegler): Horvát – Paul, Rus, Dunca, Gândea, Ciul, Bura, Donca, Gulya, P. Pop, Lemac B; játszottak még: Cherecheş, Stoica, Grishaber, D. Pop, Varga, C. Pop.

Olimpia FC – Cigánd SE 3–3 (szatmári gólszerzők: Boştină, Feier, Dragoş).

Olimpia FC: Anca – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Micaş, Villand, Dragoş, Bujor, Boştină; játszottak még: Şuta – Svarczkopf, Lemac D., Feier.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...