Lejáratta magát a VSK
Utoljára módositva: 2015-01-21 18:38:05

Huszonnyolc pontos vereséget szenvedett a Szatmárnémeti VSK kosárlabdacsapata Temesváron.

Szétesett a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda–együttesének a játéka a csapatkapitány, Orosz–Oláh Andreea távozásával. Szerdán, a Temesvári Daznio otthonában rendezett bajnoki mérkőzés első húsz percében ugyanis egy irányban zajlott a játék, a szatmáriak amatőr csapathoz hasonlítható meccset produkáltak. Pricop, Manta, Tarţa–Laza, Ferenczi, Voica felállásban kezdett a VSK, de az első két negyedben összesen 15 pontot szereztek, ebből tizenegyet a második negyedben. A szünet után ébredtek a lányok, és kihasználva az ellenfél visszaesését sikerült tartani a huszonhét pontos hátrányt (63–36). Tarţa–Laza Enikő egyedül tartotta a lépést az bánságiakkal, így a 35. percig már csak huszonegy volt a szatmári hátrány (71–50). Igaz, az ellenfél továbbra sem erőltette a játékot, hiszen látható volt, hogy a VSK-ban sem volt már erő, hogy fordítani tudjon az utolsó öt percben. Pesovic és Maksimovic biztos keze nyugtatólag hatott a Danzio játékára, így a szatmáriak nem tudták húsz alá tornázni a különbséget. Végül huszonnyolc ponttal kapott ki a VSK, amely – az első félidő játékát tekintve – egy elfogadható eredmény.

Vasárnap, a 20. forduló mérkőzésére az Aradi ICIM érkezik a Both Katalin Sportterembe és elképzelhetetlen, hogy a szatmári alakulat pontokat tudjon szerezni a bajnoki döntőre hajtó Maros–parti együttessel szemben.

Mint ismeretes, Orosz–Oláh Andi hétfőn csatlakozott a bajnoki címvédő CSM Târgovişte csapatához.

Nemzeti Liga, alapszakasz, 19. forduló

Temesvári Danzio – Szatmárnémeti VSK 84–56 (17:4, 24:11, 22:21, 21:20).

VSK (pontok száma, lepattanók, gólpasszok): Kiss, Voica (8, 2, 5), Szmutku (4, 1, 0), Ferenczi (2, 1, 2), Vasile, Manta (6, 4, 0), Pricop (10, 2, 3), Tarţa–Laza (26, 1, 1).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 30 dkg liszt, 6 dkg kakaópor, 2 csipet só, 13 dkg vaj (+ a formákhoz), 10 ...