Lejárt a türelmi idő
Utoljára módositva: 2014-03-11 10:12:04

Két, február végi döntés nyomán bevezetett forgalmi rendbeli új szabály is érvényes, s mivel letelt a kb. kéthetes türelmi idő, amit alkalmazkodásra szoktak kapni a sofőrök, ezentúl már bírságolni fognak az érintett útszakaszokon a városi rendőrök. Az eddig megszokott szabályokat két fontosabb helyen módosították legutóbb a szatmárnémeti közlekedési bizottság tagjai. A Ioan Slavici utca első felén, a páros oldalon vezettek be megállási tilalmat, illetve az Anghel Salignyt egyirányúsították, így ebbe az utcába azóta csak a Viitorul park felől szabad behajtani, a Rodnei utca felőli végétől nem. Ezeken a helyeken érdemes a táblákat is figyelni, nem rutinból vezetni, sokba kerülhet ugyanis a figyelmetlenség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...