Lélegzetelállító ruhaköltemények
Utoljára módositva: 2014-05-11 19:56:00

Két nap erejéig a divat „fővárosává” lett Szatmárnémeti a Transilvanian Designers Egyesületnek köszönhetően, ugyanis az egyesületet alkotó szatmári dizájnerek a Grand Mall-ban eladással egybekötött kiállítás keretében mutatták be nőknek, lányoknak szóló kollekcióikat, de férfiruha-kollekciókból sem volt hiány, ugyanis több szatmári cég is bemutatta kollekcióit. A szatmári divattervezők kollekciói egyedi és kommersz darabokat egyaránt tartalmaztak, melyek a bankettezőknek, bálozóknak szóltak elsősorban. Az egyes ruhadarabok ára változó volt, azonban megfizethető azok számára, akiknek fontos, hogy különleges ruhadarabban tűnjenek fel a banketten, bálon, esküvőn. Pénteken és szombaton 19 órai kezdettel divatbemutatóval ért véget a nap, amikor a kiállított kollekciók kerültek bemutatásra. A jelenlevők alaposan szemügyre vehették az idei évben divatos ruhákat, s kiválaszthatták a „legmenőbbet” a nyári rendezvényre. Mindazoknak, akik nem vásárolták meg a kiszemelt ruhadarabot, nem kell elkeseredniük, ugyanis a szatmári dizájnerek itteni műhelyeikben mindenkit szeretettel várnak, s itt a megálmodott ruhakölteményeket meg is varrják. A pénteki rendezvényen nagy sikert arattak Alena Ignătescu, Anca Tomşa, Cristina Păcurar, Georgia Ciontoş, Monica Ştrango, Mihaela Pastor, Pop Zita és Popa Zsolt dizájnerek kollekciói.

Nézze meg az eseményen készült többi képet is!

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...