Lemondott Adrian Marc kórházmenedzser!
Utoljára módositva: 2014-01-09 08:28:56

Adrian Marc

Három év után lemondott a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségéről Adrian Marc, ezt sajtótájékoztató keretében jelentette be.

 

Tegnap sajtótájékoztató keretében jelentette be Adrian Marc, hogy három év után lemond a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségéről. Ezen döntését személyes okokra hivatkozva hozta meg, s tagadta, hogy befolyásolta volna a belgyógyászati osztály kapcsán kialakult botrány. „Azt sokan tudják, menedzseri mandátumom 2013. december 31-én lejárt. Azóta ideiglenesen töltöttem be a tisztséget, és szerencsére az eltelt három év alatt nem voltak súlyos problémák. Úgy gondolom, hogy amit az orvosokkal és a Szatmár Megyei Tanáccsal az elmúlt időszakban véghezvittünk, az egészségügyi szolgáltatások javulását eredményezte. Nem azért mondok le, mert ezt bárki is kérte tőlem. Személy szerint nem tartom magam vétkesnek a történtek miatt, hiszen a belgyógyászatot a bemutatott állapotban vettük át. Mindenki tudott az ottani helyzetről, és senki nem tett semmit. Hiszem, hogy a Megyei Tanács az elmúlt években sokkal többet tett a megye egészségügyi rendszerének javítása érdekében, mint azt megelőzően bárki. Remélem, ezt a munkát folytatni is fogják” — nyilatkozta Marc, aki azt is elmondta, nem tér vissza korábbi munkahelyére, azaz a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság (DGASPC) élére sem. Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke bejelentette, Adrian Marc az ő kabinetjében fog dolgozni a jövőben, ahol a futó projektek — elsősorban egészségügyi jellegűek — gyakorlatba ültetését segíti majd elő. A kórház jövőbeli menedzserének kilétéről a Megyei Tanács elnöke dönt majd. Sajtóértesülések szerint esélyes a tisztség betöltésére Aurelia Vulciu és Paula Mare is, akik korábban már betöltötték ezt a tisztségeket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Amerikai bérgyilkos
Ma, 19:00
Mitch Rapp (Dylan O Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:00
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 25.
A Mars a Szűz jegyében áll. Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...