Lemondott Adrian Marc kórházmenedzser!
Utoljára módositva: 2014-01-09 08:28:56

Adrian Marc

Három év után lemondott a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségéről Adrian Marc, ezt sajtótájékoztató keretében jelentette be.

 

Tegnap sajtótájékoztató keretében jelentette be Adrian Marc, hogy három év után lemond a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségéről. Ezen döntését személyes okokra hivatkozva hozta meg, s tagadta, hogy befolyásolta volna a belgyógyászati osztály kapcsán kialakult botrány. „Azt sokan tudják, menedzseri mandátumom 2013. december 31-én lejárt. Azóta ideiglenesen töltöttem be a tisztséget, és szerencsére az eltelt három év alatt nem voltak súlyos problémák. Úgy gondolom, hogy amit az orvosokkal és a Szatmár Megyei Tanáccsal az elmúlt időszakban véghezvittünk, az egészségügyi szolgáltatások javulását eredményezte. Nem azért mondok le, mert ezt bárki is kérte tőlem. Személy szerint nem tartom magam vétkesnek a történtek miatt, hiszen a belgyógyászatot a bemutatott állapotban vettük át. Mindenki tudott az ottani helyzetről, és senki nem tett semmit. Hiszem, hogy a Megyei Tanács az elmúlt években sokkal többet tett a megye egészségügyi rendszerének javítása érdekében, mint azt megelőzően bárki. Remélem, ezt a munkát folytatni is fogják” — nyilatkozta Marc, aki azt is elmondta, nem tér vissza korábbi munkahelyére, azaz a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság (DGASPC) élére sem. Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke bejelentette, Adrian Marc az ő kabinetjében fog dolgozni a jövőben, ahol a futó projektek — elsősorban egészségügyi jellegűek — gyakorlatba ültetését segíti majd elő. A kórház jövőbeli menedzserének kilétéről a Megyei Tanács elnöke dönt majd. Sajtóértesülések szerint esélyes a tisztség betöltésére Aurelia Vulciu és Paula Mare is, akik korábban már betöltötték ezt a tisztségeket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 17.
Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 17.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...