Lemondott Adrian Marc kórházmenedzser!
Utoljára módositva: 2014-01-09 08:28:56

Adrian Marc

Három év után lemondott a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségéről Adrian Marc, ezt sajtótájékoztató keretében jelentette be.

 

Tegnap sajtótájékoztató keretében jelentette be Adrian Marc, hogy három év után lemond a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház menedzseri tisztségéről. Ezen döntését személyes okokra hivatkozva hozta meg, s tagadta, hogy befolyásolta volna a belgyógyászati osztály kapcsán kialakult botrány. „Azt sokan tudják, menedzseri mandátumom 2013. december 31-én lejárt. Azóta ideiglenesen töltöttem be a tisztséget, és szerencsére az eltelt három év alatt nem voltak súlyos problémák. Úgy gondolom, hogy amit az orvosokkal és a Szatmár Megyei Tanáccsal az elmúlt időszakban véghezvittünk, az egészségügyi szolgáltatások javulását eredményezte. Nem azért mondok le, mert ezt bárki is kérte tőlem. Személy szerint nem tartom magam vétkesnek a történtek miatt, hiszen a belgyógyászatot a bemutatott állapotban vettük át. Mindenki tudott az ottani helyzetről, és senki nem tett semmit. Hiszem, hogy a Megyei Tanács az elmúlt években sokkal többet tett a megye egészségügyi rendszerének javítása érdekében, mint azt megelőzően bárki. Remélem, ezt a munkát folytatni is fogják” — nyilatkozta Marc, aki azt is elmondta, nem tér vissza korábbi munkahelyére, azaz a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság (DGASPC) élére sem. Adrian Ştef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke bejelentette, Adrian Marc az ő kabinetjében fog dolgozni a jövőben, ahol a futó projektek — elsősorban egészségügyi jellegűek — gyakorlatba ültetését segíti majd elő. A kórház jövőbeli menedzserének kilétéről a Megyei Tanács elnöke dönt majd. Sajtóértesülések szerint esélyes a tisztség betöltésére Aurelia Vulciu és Paula Mare is, akik korábban már betöltötték ezt a tisztségeket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 21:25
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 21.
Komoly önmegismerési folyamaton megy most keresztül. Rájön, hogy ki és mi illik Önhöz, illetve mi az, amiben nem érzi jól magát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...