Leonardo az építkezések megoldása!
Utoljára módositva: 2014-01-20 14:14:08

Építés, bővítés, felújítás vagy átépítés előtt áll, de azt sem tudja, hogy kezdjen hozzá? Gyors, megbízható, pénztárcabarát megoldást keres? A Leonardo Const Kft. az építkezések megoldása! Képgaléria!

A Leonardo Const Kft. Szatmár megye egyik jelentős építőipari vállalkozása, melyet 2008-ban Puskás Róbert alapított, aki ügyvezetőként a mai napig a vállalkozás irányításáért felel. A piaci helyzet adta lehetőségek következtében folyamatos fejlődésben van, úgy külső- mint belsőépítészeti kivitelezésben. A vállalkozás legfőbb értékei a képzett saját munkaerő mellett a minőségre való törekvés, mely valamennyi építkezés során áthatja a munkálatokat. A cég számára elsődleges fontosságú a minőségi alapanyagok, a pontosság és a megbízhatóság, ugyanakkor funkcionális elemek használata. Munkájukra jellemző az apró részletekre való odafigyelés. Napjainkban a Leonardo Const Kft. a családi házak és egyéni megrendelők mellett már részt vállal a kis- és a nagyipari munkák kivitelezésében is. A vállalkozás fő tevékenységi körébe tartozik a teljes körű belső- és külső építészeti szolgáltatásnyújtás. A Leonardo Const szolgáltatásai igen széleskörűek, hiszen mélyépítési — csatornázás, vízhálózat, víztárolók —, magasépítési —családi házak kivitelezése, teljes körű épület- és lakásfelújítás, hagyományos és korszerű szerkezetű épületek felújítása, építése, szerkezetépítés, csere és megerősítés, épületek bővítése, ipari csarnokok kivitelezése —, útépítési — útépítés, útpadka, járdák építése, kocsibejárók építése, parkoló építése, park, kertépítés — munkák mellett bontási munkálatokat is elvégez. Belső tevékenységek terén is teljes körű szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére, legyen szó ipari padló öntéséről, fal és mennyezet burkolásról, gipszkartonozásról, fali és padló csempe burkolásról, vakolásról, gletolásról, festésről vagy szalagparkettázásról. Az elvégzett munkálatok a szakembereknek köszönhetően lesznek kifogástalan minőségűek, hiszen vállalkozásnál a legfontosabbnak azt tartják, hogy a megrendelő az elvégzett munka után megelégedve távozzon. A tapasztalatok szerint az elégedett ügyfél újabb munkákat hozhat. És ez valóban így is van, hiszen a cég egyre több új megrendelést kap. A Leonardo Const Kft. története azt bizonyítja, hogy nagy igény van a piacon pontos, gyors és megbízható építőipari munkára.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 19:15
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 20.
Képes kiolvasni kedvese szeméből annak kívánságait és ez bizony elbűvöli őt. Alakítsák úgy időbeosztásukat, hogy az estét zavartalanul együtt tölthessék.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. szeptember 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...