Leonardo az építkezések megoldása!
Utoljára módositva: 2014-01-20 14:14:08

Építés, bővítés, felújítás vagy átépítés előtt áll, de azt sem tudja, hogy kezdjen hozzá? Gyors, megbízható, pénztárcabarát megoldást keres? A Leonardo Const Kft. az építkezések megoldása! Képgaléria!

A Leonardo Const Kft. Szatmár megye egyik jelentős építőipari vállalkozása, melyet 2008-ban Puskás Róbert alapított, aki ügyvezetőként a mai napig a vállalkozás irányításáért felel. A piaci helyzet adta lehetőségek következtében folyamatos fejlődésben van, úgy külső- mint belsőépítészeti kivitelezésben. A vállalkozás legfőbb értékei a képzett saját munkaerő mellett a minőségre való törekvés, mely valamennyi építkezés során áthatja a munkálatokat. A cég számára elsődleges fontosságú a minőségi alapanyagok, a pontosság és a megbízhatóság, ugyanakkor funkcionális elemek használata. Munkájukra jellemző az apró részletekre való odafigyelés. Napjainkban a Leonardo Const Kft. a családi házak és egyéni megrendelők mellett már részt vállal a kis- és a nagyipari munkák kivitelezésében is. A vállalkozás fő tevékenységi körébe tartozik a teljes körű belső- és külső építészeti szolgáltatásnyújtás. A Leonardo Const szolgáltatásai igen széleskörűek, hiszen mélyépítési — csatornázás, vízhálózat, víztárolók —, magasépítési —családi házak kivitelezése, teljes körű épület- és lakásfelújítás, hagyományos és korszerű szerkezetű épületek felújítása, építése, szerkezetépítés, csere és megerősítés, épületek bővítése, ipari csarnokok kivitelezése —, útépítési — útépítés, útpadka, járdák építése, kocsibejárók építése, parkoló építése, park, kertépítés — munkák mellett bontási munkálatokat is elvégez. Belső tevékenységek terén is teljes körű szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére, legyen szó ipari padló öntéséről, fal és mennyezet burkolásról, gipszkartonozásról, fali és padló csempe burkolásról, vakolásról, gletolásról, festésről vagy szalagparkettázásról. Az elvégzett munkálatok a szakembereknek köszönhetően lesznek kifogástalan minőségűek, hiszen vállalkozásnál a legfontosabbnak azt tartják, hogy a megrendelő az elvégzett munka után megelégedve távozzon. A tapasztalatok szerint az elégedett ügyfél újabb munkákat hozhat. És ez valóban így is van, hiszen a cég egyre több új megrendelést kap. A Leonardo Const Kft. története azt bizonyítja, hogy nagy igény van a piacon pontos, gyors és megbízható építőipari munkára.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gyilkosság az Orient expresszen
Ma, 21:50
Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja, mindenkinek vannak titkai, mindenki gyanús. Csak egyetlen férfi oldhatja meg a rejtélyt, versenyt futva az idővel, mielőtt a gyilkos újra lecsap. Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozatát az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte, s ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...