Lezárt hegyi úton borult fel a terepjáró
Utoljára módositva: 2019-09-30 17:51:56

Nagyon súlyos baleset történt vasárnap délután Vámfalu közelében, a helyiek által csak Vizieri-nek nevezett helyen — egy 22 éves helybéli fiatalember Toyota típusú terepjárójával felhajtott a meredek domboldalon a járműforgalom elől egyébként lezárt csapáson, amikor a gödrök, kövek és talajegyenetlenségek miatt a terepjáró felborult, utasai közül maga alá temetve egy 28 éves férfit.

 

A helyszínre megérkező rohammentősök azonnal megkezdték az áldozat újraélesztését, a manővert folytatva egészen az intenzív terápiás rohammentő megérkeztéig, ám a sérült állapota miatt végül a SMURD-mentőhelikopter segítségét kellett igényelniük, a mélykómában lévő férfit azzal szállították a nagybányai idegsebészetre. A terepjáróban utazó 28 éves nőt súlyos és többszörös törésekkel, míg a sofőrt és egy 20 éves fiatalembert komolyabb sérülések nélkül, de sokkos állapotban szállítottak az Avasfelsőfalui Városi Kórházba orvosi ellátásra. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés okozás vádjával indított eljárást az ügyben, ugyanakkor folytatja a nyomozást a baleset pontos körülményeinek kiderítése érdekében.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...