Lezárult a mikrofon-ügy
Utoljára módositva: 2014-07-24 15:34:13

Szerelemféltő férj áll a mikrofon-ügy hátterében, tett pontot a hónap elején kirobbant lehallgatási ügy végére Szatmárnémeti polgármestere.

Minek oda mikrofon, ahol titok nincsen?!

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal nem is akarja kideríteni, hogy ki volt az, aki túljárt a városháza biztonsági szolgálatának eszén és lehallgató-készüléket helyezett el a földszinti 11-es terem több asztala alatt is.

Július elsején derült ki, hogy két-három héttel korábban lehallgató-készüléknek látszó, „fehér műanyag darabokat” találtak a tájékoztató iroda asztalai alá erősítve. Az eszközök megtalálásának hírére a hónap elején még szakértői vizsgálat elrendeléséről beszélt Dorel Coica polgármester, de ebből azóta sem lett semmi. Az ügyet lezártnak tekinti a polgármester azzal, hogy egy féltékeny férj kíváncsiságának tudja be az amatőr, házon belüli adattovábbításra alkalmas eszköz elhelyezését. Nem lesz tehát sem szakértői vizsgálat az ügyben, sem házon belüli eljárás, az eset további részleteinek felgöngyölítése érdekében. Coica — hivatalosan — nem keresi a választ arra sem, hogy ha egyetlen személy párbeszédeire volt kíváncsi az illető, akkor miért került több asztal lapja alá is mikrofon, hogyan kerülhettek ilyen eszközök egy éjjel-nappal őrzött közintézmény irodájába, illetve hogy pontosan ki is volt a lehallgatott, illetve a lehallgató személy, annak ellenére, hogy a jelek szerint városházi alkalmazottak között kellene keresnie mindkettőt.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 25.
Végre visszatért régi önbizalma! Úgy érzi, aki nem értékeli és nem ismeri fel különlegességét, vagyis nem szereti, az nem is érdemli meg Önt.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...