Lezárult a mikrofon-ügy
Utoljára módositva: 2014-07-24 15:34:13

Szerelemféltő férj áll a mikrofon-ügy hátterében, tett pontot a hónap elején kirobbant lehallgatási ügy végére Szatmárnémeti polgármestere.

Minek oda mikrofon, ahol titok nincsen?!

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal nem is akarja kideríteni, hogy ki volt az, aki túljárt a városháza biztonsági szolgálatának eszén és lehallgató-készüléket helyezett el a földszinti 11-es terem több asztala alatt is.

Július elsején derült ki, hogy két-három héttel korábban lehallgató-készüléknek látszó, „fehér műanyag darabokat” találtak a tájékoztató iroda asztalai alá erősítve. Az eszközök megtalálásának hírére a hónap elején még szakértői vizsgálat elrendeléséről beszélt Dorel Coica polgármester, de ebből azóta sem lett semmi. Az ügyet lezártnak tekinti a polgármester azzal, hogy egy féltékeny férj kíváncsiságának tudja be az amatőr, házon belüli adattovábbításra alkalmas eszköz elhelyezését. Nem lesz tehát sem szakértői vizsgálat az ügyben, sem házon belüli eljárás, az eset további részleteinek felgöngyölítése érdekében. Coica — hivatalosan — nem keresi a választ arra sem, hogy ha egyetlen személy párbeszédeire volt kíváncsi az illető, akkor miért került több asztal lapja alá is mikrofon, hogyan kerülhettek ilyen eszközök egy éjjel-nappal őrzött közintézmény irodájába, illetve hogy pontosan ki is volt a lehallgatott, illetve a lehallgató személy, annak ellenére, hogy a jelek szerint városházi alkalmazottak között kellene keresnie mindkettőt.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...