Lezárult a mikrofon-ügy
Utoljára módositva: 2014-07-24 15:34:13

Szerelemféltő férj áll a mikrofon-ügy hátterében, tett pontot a hónap elején kirobbant lehallgatási ügy végére Szatmárnémeti polgármestere.

Minek oda mikrofon, ahol titok nincsen?!

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal nem is akarja kideríteni, hogy ki volt az, aki túljárt a városháza biztonsági szolgálatának eszén és lehallgató-készüléket helyezett el a földszinti 11-es terem több asztala alatt is.

Július elsején derült ki, hogy két-három héttel korábban lehallgató-készüléknek látszó, „fehér műanyag darabokat” találtak a tájékoztató iroda asztalai alá erősítve. Az eszközök megtalálásának hírére a hónap elején még szakértői vizsgálat elrendeléséről beszélt Dorel Coica polgármester, de ebből azóta sem lett semmi. Az ügyet lezártnak tekinti a polgármester azzal, hogy egy féltékeny férj kíváncsiságának tudja be az amatőr, házon belüli adattovábbításra alkalmas eszköz elhelyezését. Nem lesz tehát sem szakértői vizsgálat az ügyben, sem házon belüli eljárás, az eset további részleteinek felgöngyölítése érdekében. Coica — hivatalosan — nem keresi a választ arra sem, hogy ha egyetlen személy párbeszédeire volt kíváncsi az illető, akkor miért került több asztal lapja alá is mikrofon, hogyan kerülhettek ilyen eszközök egy éjjel-nappal őrzött közintézmény irodájába, illetve hogy pontosan ki is volt a lehallgatott, illetve a lehallgató személy, annak ellenére, hogy a jelek szerint városházi alkalmazottak között kellene keresnie mindkettőt.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...