Liberális üzletember érintett a húsbotrányban
Utoljára módositva: 2014-03-14 11:18:49

A Szatmár megyei Bonvi Impex Kft. is érintett a március 12-én kirobbant, EU-s szintű húsbotrányban, amelynek ügyében a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) tizennyolc megyére kiterjedő nyomozást indított. A csirkehús feldolgozására és forgalmazására szakosodott cég adminisztrátorát, H. B.-t Bukarestbe vitték az ügyészek kihallgatásra. Az ügyészek az említett vállalkozás székhelyén, Szatmárnémetiben a Cloşca sugárúton is tartottak szerdán házkutatást, ahonnan több iratot is elszállítottak. H. B. a Nemzeti Liberális Párt (PNL) támogatója, Ovidiu Silaghi EP-képviselő kabinetjében tanácsadóként tevékenykedik. Amint arról tegnapi lapszámunkban beszámoltunk, március 12-én tizennyolc megyében 102 házkutatást végeztek, két bűnszövetkezet összesen 80 tagját hallgatták ki — a boltok polcaira került, kétes eredetű húsokkal elkövetett adócsalás értékét 15 millió euróra becsülik az ügyészek. Az ügyben érintettekkel szemben adócsalás, pénzmosás, hamis eredetű termékek piaci forgalomba hozatala és befolyással való üzérkedés a vád.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...