Liga 2: Maradnak tizenegyen?
Utoljára módositva: 2015-02-25 18:23:33

A Román Labdarúgó Szövetség programálta szombatra a Tatrangi Unirea és a Fortuna Poiana Câmpina bajnoki mérkőzését is. A Brassó megyeiek egészen biztosan pályára lépnek Pankotán.

A tatrangiak (fekete–piros csíkos mez) összefogtak és végigviszik a bajnokságot

Két és fél nappal a másodosztályos bajnokság tavaszi rajtja előtt úgy tűnik, hogy mégsem változik a helyzet a 2-es Számú Csoportban és tizenegy csapat viszi végig az idényt.

A téli szünetben ugyanis a csoport második helyén tanyázó Fortuna Poiana Câmpina, illetve az ötödik pozíciót elfoglaló Tatrangi Unirea együttesek vették számításba a bajnokságból való visszalépést. A Brassó megyei együttest finanszírozó helyi önkormányzat nevében Kiss József polgármester be is jelentette, hogy lehúzzák a rolót, ugyanis a Számvevőszék olyan szabálytalanságokat talált ellenőrzése során, amelyet követően megtiltotta, hogy a továbbiakban is támogassa a focicsapatot. A helyi sajtó beszámolói szerint a játékosok vállalták, hogy ingyen játszanak, hogy végig vigyék az idényt. Igaz, a játékoskeret nagyon „sovány”, csak tizenöt labdarúgó jelenlétéről számoltak be a híradások. Az biztos, hogy az Unirea ott lesz szombaton a Pankota elleni bajnoki meccsen.

A Fortunáról viszont semmi hír nem érkezett azután, hogy a klub felbontotta az összes játékosának az érvvényben levő szerződését, így a szatmárnémeti Zsiga Ervinét is. Már akkor kilátásba helyezték a prahovaiak, hogy esetleg ifijátékosokkal zárják az idényt. A román szövetséghez nem érkezett hivatalos értesítés a bajnokságból való visszalépésről, a hétvégi programban is szerepel a Fortuna – Káránsebesi FC mérkőzés.

Ebben az esetben a táblázat semmiben nem változik. A Szatmárnémeti FC Olimpia marad a táblázat 8. helyén 17 ponttal, két egységgel lemaradva a 6. pozícióban tanyázó FC Olt Slatina mögött. Szombaton 11 órától a CSM Râmnicu Vâlcea otthonában rangadót játszik Csik Tibor vezetőedző legénysége, a hétvégi ellenfél ugyanis a 7. a tabellán, ugyancsak 17 ponttal, de jobb jobb gólkülönbséggel (–1 a Vâlceának, –4 az FC Olimpiának).

Fotó: Pesek Attila/Archív

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...