Liga 2: Maradnak tizenegyen?
Utoljára módositva: 2015-02-25 18:23:33

A Román Labdarúgó Szövetség programálta szombatra a Tatrangi Unirea és a Fortuna Poiana Câmpina bajnoki mérkőzését is. A Brassó megyeiek egészen biztosan pályára lépnek Pankotán.

A tatrangiak (fekete–piros csíkos mez) összefogtak és végigviszik a bajnokságot

Két és fél nappal a másodosztályos bajnokság tavaszi rajtja előtt úgy tűnik, hogy mégsem változik a helyzet a 2-es Számú Csoportban és tizenegy csapat viszi végig az idényt.

A téli szünetben ugyanis a csoport második helyén tanyázó Fortuna Poiana Câmpina, illetve az ötödik pozíciót elfoglaló Tatrangi Unirea együttesek vették számításba a bajnokságból való visszalépést. A Brassó megyei együttest finanszírozó helyi önkormányzat nevében Kiss József polgármester be is jelentette, hogy lehúzzák a rolót, ugyanis a Számvevőszék olyan szabálytalanságokat talált ellenőrzése során, amelyet követően megtiltotta, hogy a továbbiakban is támogassa a focicsapatot. A helyi sajtó beszámolói szerint a játékosok vállalták, hogy ingyen játszanak, hogy végig vigyék az idényt. Igaz, a játékoskeret nagyon „sovány”, csak tizenöt labdarúgó jelenlétéről számoltak be a híradások. Az biztos, hogy az Unirea ott lesz szombaton a Pankota elleni bajnoki meccsen.

A Fortunáról viszont semmi hír nem érkezett azután, hogy a klub felbontotta az összes játékosának az érvvényben levő szerződését, így a szatmárnémeti Zsiga Ervinét is. Már akkor kilátásba helyezték a prahovaiak, hogy esetleg ifijátékosokkal zárják az idényt. A román szövetséghez nem érkezett hivatalos értesítés a bajnokságból való visszalépésről, a hétvégi programban is szerepel a Fortuna – Káránsebesi FC mérkőzés.

Ebben az esetben a táblázat semmiben nem változik. A Szatmárnémeti FC Olimpia marad a táblázat 8. helyén 17 ponttal, két egységgel lemaradva a 6. pozícióban tanyázó FC Olt Slatina mögött. Szombaton 11 órától a CSM Râmnicu Vâlcea otthonában rangadót játszik Csik Tibor vezetőedző legénysége, a hétvégi ellenfél ugyanis a 7. a tabellán, ugyancsak 17 ponttal, de jobb jobb gólkülönbséggel (–1 a Vâlceának, –4 az FC Olimpiának).

Fotó: Pesek Attila/Archív

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...