Liga 2: Maradnak tizenegyen?
Utoljára módositva: 2015-02-25 18:23:33

A Román Labdarúgó Szövetség programálta szombatra a Tatrangi Unirea és a Fortuna Poiana Câmpina bajnoki mérkőzését is. A Brassó megyeiek egészen biztosan pályára lépnek Pankotán.

A tatrangiak (fekete–piros csíkos mez) összefogtak és végigviszik a bajnokságot

Két és fél nappal a másodosztályos bajnokság tavaszi rajtja előtt úgy tűnik, hogy mégsem változik a helyzet a 2-es Számú Csoportban és tizenegy csapat viszi végig az idényt.

A téli szünetben ugyanis a csoport második helyén tanyázó Fortuna Poiana Câmpina, illetve az ötödik pozíciót elfoglaló Tatrangi Unirea együttesek vették számításba a bajnokságból való visszalépést. A Brassó megyei együttest finanszírozó helyi önkormányzat nevében Kiss József polgármester be is jelentette, hogy lehúzzák a rolót, ugyanis a Számvevőszék olyan szabálytalanságokat talált ellenőrzése során, amelyet követően megtiltotta, hogy a továbbiakban is támogassa a focicsapatot. A helyi sajtó beszámolói szerint a játékosok vállalták, hogy ingyen játszanak, hogy végig vigyék az idényt. Igaz, a játékoskeret nagyon „sovány”, csak tizenöt labdarúgó jelenlétéről számoltak be a híradások. Az biztos, hogy az Unirea ott lesz szombaton a Pankota elleni bajnoki meccsen.

A Fortunáról viszont semmi hír nem érkezett azután, hogy a klub felbontotta az összes játékosának az érvvényben levő szerződését, így a szatmárnémeti Zsiga Ervinét is. Már akkor kilátásba helyezték a prahovaiak, hogy esetleg ifijátékosokkal zárják az idényt. A román szövetséghez nem érkezett hivatalos értesítés a bajnokságból való visszalépésről, a hétvégi programban is szerepel a Fortuna – Káránsebesi FC mérkőzés.

Ebben az esetben a táblázat semmiben nem változik. A Szatmárnémeti FC Olimpia marad a táblázat 8. helyén 17 ponttal, két egységgel lemaradva a 6. pozícióban tanyázó FC Olt Slatina mögött. Szombaton 11 órától a CSM Râmnicu Vâlcea otthonában rangadót játszik Csik Tibor vezetőedző legénysége, a hétvégi ellenfél ugyanis a 7. a tabellán, ugyancsak 17 ponttal, de jobb jobb gólkülönbséggel (–1 a Vâlceának, –4 az FC Olimpiának).

Fotó: Pesek Attila/Archív

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...