Lovasnap lesz Mezőfényen
Utoljára módositva: 2017-08-18 15:14:35

Nagyszabású bemutatókkal és számtalan szabadtéri programmal várják a látogatókat az idei Mezőfényi Lovasnapon. A rendezvényre szeptember 10-én kerül sor a mezőfényi nagyerdő melletti legelőn.

A programok 11 órától kezdődnek. Az ünnepélyes megnyitót felvonulás követi, majd kezdődnek a versenyszámok. Lesz akadályhajtás, vadászhajtás, lószépségverseny és ügyességi verseny is. A rendezvényen fellépnek a Hajdúszoboszlói Lovas Betyárok is, akik látványos bemutatót tartanak. A tánccsoportok bemutatója mellett lesz még bográcsgulyásfőző verseny, de lacikonyha is lesz, illetve kürtőskalács és jégkása is kapható lesz, a gyerekeket pedig arcfestés is várja. A lovas gazdák lószerszámokat is vásárolhatnak a helyszínen, de a szervezők tombolasorsolással is készülnek. A mezőfényi Fröhlich és a helyi önkormányzat által szervezett eseményen meghirdetett versenyekre várják a jelentkezőket. A jelentkezési határidő szeptember 5., a részvételi szándékot pedig a 0261–874601-es telefonszámon jelezhetik az érdekeltek. Személyes jelentkezésre a megadott határidőig Mezőfény Község Polgármesteri Hivatalában van lehetőség.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:40
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. december 18.
Ön javíthatatlanul romantikus alkat, mégpedig nem csak a szerelemben, hanem élete minden területén, mert mindent idealisztikusan lát és él meg.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...