Lovasnap lesz Mezőfényen
Utoljára módositva: 2017-08-18 15:14:35

Nagyszabású bemutatókkal és számtalan szabadtéri programmal várják a látogatókat az idei Mezőfényi Lovasnapon. A rendezvényre szeptember 10-én kerül sor a mezőfényi nagyerdő melletti legelőn.

A programok 11 órától kezdődnek. Az ünnepélyes megnyitót felvonulás követi, majd kezdődnek a versenyszámok. Lesz akadályhajtás, vadászhajtás, lószépségverseny és ügyességi verseny is. A rendezvényen fellépnek a Hajdúszoboszlói Lovas Betyárok is, akik látványos bemutatót tartanak. A tánccsoportok bemutatója mellett lesz még bográcsgulyásfőző verseny, de lacikonyha is lesz, illetve kürtőskalács és jégkása is kapható lesz, a gyerekeket pedig arcfestés is várja. A lovas gazdák lószerszámokat is vásárolhatnak a helyszínen, de a szervezők tombolasorsolással is készülnek. A mezőfényi Fröhlich és a helyi önkormányzat által szervezett eseményen meghirdetett versenyekre várják a jelentkezőket. A jelentkezési határidő szeptember 5., a részvételi szándékot pedig a 0261–874601-es telefonszámon jelezhetik az érdekeltek. Személyes jelentkezésre a megadott határidőig Mezőfény Község Polgármesteri Hivatalában van lehetőség.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...