Lovasnap Mezőfényen
Utoljára módositva: 2014-08-20 10:05:21

Az elmúlt évi hagyományokat követve a mezőfényi önkormányzat úgy döntött, szeptember 7-én ismét megszervezik a mezőfényi Lovasnapot, mely az egész környéken nagy népszerűségnek örvend. A községben nagy hagyománya van a lovaglásnak, és sok fiatal űzi ezt a sportot. Az egész napos programkavalkád délelőtt 10 órakor kezdődik a helyi Legénysára-legelőn, azaz a sokak által ismert, korábban a majálisoknak helyet adó, nagyerdő melletti tisztáson. A tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő eseményre nem csak a lovak szerelmeseit várják, hiszen a fogathajtás, lovas ügyességi versenyek és lószépségverseny mellett számos izgalmas programmal készülnek a szervezők. A tisztáson felállított színpad ad majd helyet a kulturális műsoroknak, a helyi fiatalok mazsorett-bemutatóval készülnek, de a helyi rezesbanda is fellép — tudtuk meg Fényi Lőrinctől, a község polgármesterétől, aki azt is elmondta, a rendezvényre való belépés természetesen ingyenes, és mindenkit szeretettel várnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...