Luxusszékek a NEPI mozijában
Utoljára módositva: 2019-09-01 07:11:48

Egy kis felárért fokozható lesz a szélesvásznú élmény a megnyitás előtt álló, NEPI plázához tartozó moziban. Lesz szerelmeseknek való, összebújós dupla szék, bőrfotel és lábtartós fotel is.

A cég bukaresti mozijában egy prémium, azaz öblösebb, nagyobb lábhellyel rendelkező székből való 2D-s mozizásért 19 helyett 23 lejt kell fizetni, valószínűleg ezzel arányos felár lesz az extra székek esetében. Megjegyzendő, hogy a bukaresti Cineplexx mozik tágasabb vetítőtermeiben tolószékek számára fenntartott rész is van, innen saját, talajhoz rögzített székükből nézhetik a filmet a fizikai fogyatékkal élők; lesznek ilyenek mindegyik szatmárnémeti moziteremben is.

A szatmárnémeti új moziban négyféle, extra kényelmet kínáló ülőhely lesz a standard bársonyszékek mellett. Lesz bőrrel húzott, öblösebb, a sorok közt tágasabb helyet engedő prémium szék, amelyikbe körülbelül húszszázalékos felárért lehet majd a film idejére beleülni, a többiért valószínűleg ennél nagyobb arányú felárat kérnek majd el a pénztárnál. A deluxe nevet kapja majd az öblösebbnél is még öblösebb, szintén bőrrel burkolt másik fajta szék is, amelyik előtt lábtartó is lesz majd — aki netán otthon ehhez szokott, itt se kelljen nélkülöznie.

Pároknak kétféle ülőalkalmatossággal is kedveskedne a mozi. Van egyrészt a Love chair, amelyik két székből áll, amelyek között nincs kartámla, így közelebb lehet húzódni egymáshoz, és van a Love box, amelyik már igazán összebújós moziélményt kínál, mert nem csak két összeépített székről van szó, de fejmagasságban takarva is vannak a többi néző szeme elől a benne ülők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...