Luxusszékek a NEPI mozijában
Utoljára módositva: 2019-09-01 07:11:48

Egy kis felárért fokozható lesz a szélesvásznú élmény a megnyitás előtt álló, NEPI plázához tartozó moziban. Lesz szerelmeseknek való, összebújós dupla szék, bőrfotel és lábtartós fotel is.

A cég bukaresti mozijában egy prémium, azaz öblösebb, nagyobb lábhellyel rendelkező székből való 2D-s mozizásért 19 helyett 23 lejt kell fizetni, valószínűleg ezzel arányos felár lesz az extra székek esetében. Megjegyzendő, hogy a bukaresti Cineplexx mozik tágasabb vetítőtermeiben tolószékek számára fenntartott rész is van, innen saját, talajhoz rögzített székükből nézhetik a filmet a fizikai fogyatékkal élők; lesznek ilyenek mindegyik szatmárnémeti moziteremben is.

A szatmárnémeti új moziban négyféle, extra kényelmet kínáló ülőhely lesz a standard bársonyszékek mellett. Lesz bőrrel húzott, öblösebb, a sorok közt tágasabb helyet engedő prémium szék, amelyikbe körülbelül húszszázalékos felárért lehet majd a film idejére beleülni, a többiért valószínűleg ennél nagyobb arányú felárat kérnek majd el a pénztárnál. A deluxe nevet kapja majd az öblösebbnél is még öblösebb, szintén bőrrel burkolt másik fajta szék is, amelyik előtt lábtartó is lesz majd — aki netán otthon ehhez szokott, itt se kelljen nélkülöznie.

Pároknak kétféle ülőalkalmatossággal is kedveskedne a mozi. Van egyrészt a Love chair, amelyik két székből áll, amelyek között nincs kartámla, így közelebb lehet húzódni egymáshoz, és van a Love box, amelyik már igazán összebújós moziélményt kínál, mert nem csak két összeépített székről van szó, de fejmagasságban takarva is vannak a többi néző szeme elől a benne ülők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...