Ma este startol az AugustFest Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2016-08-01 10:03:34

Augusztus 1–7. között immár kilencedik alkalommal rendezik meg az AugustFest fesztivált Nagykárolyban. A város lakói és látogatói hét estén keresztül élvezhetik azokat a kiváló programokat, amelyekkel a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság készült a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és Helyi Tanács támogatásával.

Tóth Vera vasárnap 21.15 órától lép színpadra Nagykárolyban

A szórakozás és a pihenés egyaránt garantált, mivel a programok az egész fesztivál ideje alatt tematikusak, így az érdeklődők minden korosztálya megtalálja majd az ízlésének megfelelőt a sokféle esemény és tevékenység között.

Az idei AugustFest programja az alábbiak szerint alakul: a Károlyi-kastély parkjában ma este 20 órától a Nagykárolyi Táncgála veszi kezdetét. Fellép a „Magic Dance” (Nagykárolyi Kulturális Központ), a Club Dance (Diákklub), a „Lead & Follow”, valamint az Aradi Gyermekek Palotája — „Mirabela” moderntánc-együttese.

 

Kedden ugyancsak a kastélykertben a Könnyűzene Napja zajlik: 19.45 órától színpadra lép: Andrada Spanci, Alexandra Gozner és Ariana Astalîș — Mariana Vulcan zenetanárnő irányításával. 20.15 órától lesz a Kastélylakók és a Nagykárolyi Kulturális Központ szólistáinak előadása. Felkészítő: Szűcs József zenetanár, könnyűzenei szakreferens. 21.30 órától a bukaresti szólóénekes, Mirabela Dauer koncertje következik.

 

Augusztus 3-án, szerdán a kastélykertben a folkzene kerül előtérbe. 20 órától magyar és német népzenei és néptánc előadásokat mutatnak be a Rekettye, a Rote Rose, a Lustige Schwaben, az érmihályfalvi „NyílóbAkác” néptáncegyüttesek. 21.15 órától operettgála kezdődik a Kolozsvári Magyar Állami Opera szólistáinak előadásában.

Augusztus 4-én, csütörtökön ugyancsak a kastélykertben 19 órától, a Ceatăra 15 éves fennállásának apropóján az együttes tagjai rendkívüli fellépéssel készülnek. 21.30 órától Nicolae Furdui Iancu szólóestje jelzi majd a nap végét.

Augusztus 5-én, pénteken egy nagy sikerű előadássorozat állomása lesz Nagykároly. A kastélykert színpadára megérkezik 20.30 órától az LGT Zenevonata. A koncert az LGT sztárjaival kerül előadásra. Fellépnek: Karácsonyi János, Solti János, valamint Heincz Gábor „Biga”, Bebe és az Abrakazabra együttes.

Augusztus 6-án, szombaton 18 órától a Kaufland parkolójába nemzetközi erősember-verseny lesz a FitForce Nagykároly szervezésében.

Szombat este a kastélykertben 20 órától lesz a Kastélylakók szólóénekeseinek, Niculina Popnak és Manuel Chivarinak az előadása. Ők azok az énekesek, akik hazai és külföldi tehetségkutató versenyek és fesztiválok díjazottjai voltak az elmúlt időszakban. 20.45 órától Lidia Buble koncertje veszi kezdetét. A bukaresti fellépőt 21.30 órától a Proconsul követi.

Az AugustFest zárónapján, augusztus 7-én, vasárnap a kastélykertben ismét a zene és a minőségi koncertek kerülnek előtérbe. 20 órától a Kastélylakók szólóénekesei, Altfater Andrea és Nagy Anita lépnek fel. Szűcs József tanítványait 20.45 órától az Abrakazabra koncertje követi, majd 21.15 órától Tóth Vera fellépésével zárul az AugustFest idei kiadása.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. április 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...