Ma lesz az első vetítés
Utoljára módositva: 2019-09-12 10:12:38

Lassan kiteljesedik a szatmárnémeti NEPI plázában megépített Cineplexx mozi kiegészítő szolgáltatásainak köre, és ma este héttől már vetítik az első filmeket.

Keddtől már Szatmárnémetire érvényesen is működött a filmszínház ingyenesen letölthető alkalmazása, aktualizálva van a mozgóképkomplexum Facebook-oldala, de interneten jegyet foglalni vagy vásárolni még tegnap sem lehetett. A cég sajtósa lapunknak elmondta, hogy nehézkesen megy a szatmárnémeti mozi beillesztése a rendszerbe, a forgalmazóknál ugyanis minden egyes vásznat regisztrálniuk kell, amelyikre a filmeket rávetítik, a Cineplexx erre vonatkozó bejelentéseire érkezik vissza komótosan a jóváhagyás. Tegnap lapzártánk előtt arról volt szó, hogy estére már működni fog ez a fajta szolgáltatása is a mozinak, de ma mindenképp elérhetőek kell legyenek távolról is a szatmárnémeti premierek és a hétvégi mozizásra érvényes helyfoglalás.

Olyan filmek lehetnek az elsők a szatmárnémeti Cineplexx termeiben, mint a bohócos horror, az Az – Második fejezet, a magyar címmel még nem jegyzett The big trip animációs film, a Halálos iramban legújabb része, valamint az USA elleni terrortámadásról szóló, Támadás a Fehér Ház ellen harmadik része. A pontos szatmárnémeti jegyárak még nem ismertek, de a Cineplexx bukaresti mozijában 15 lejért lehet megnézni például az Az – Második fejezet című filmet 2D-ben.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 3.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...