Magától gyulladt ki a takarmány
Utoljára módositva: 2019-09-30 17:47:32

Vasárnap 7 óra 30 perc körül riasztották a nagykárolyi tűzoltókat, ekkor csaptak fel a lángok egy piskoltligeti gazdaság melléképületében.

Rövid időn belül egy habbal-vízzel oltó autó és hét lánglovag érkezett a helyszínre, de a tűz ekkorra már átterjedt a szorosan egymás mellé épített istálló épületére és a csűr tetőszerkezetére is — a felhalmozott takarmánynövények nagy mennyisége jelentősen nehezítette az oltást, a tűzoltók közel négy órát viaskodtak a lángokkal és a mindent vastag füsttel beborító, senyvedő parázzsal. Szerencsére személyi sérülés nem történt, és az állatokban sem esett kár, viszont az istálló 100 négyzetméteren, a csűr fa szerkezeti elemei és több mint 4 tonna lucerna elégett. A tűzszakértők megállapítása szerint öngyulladás történt, az egymásra halmozott nagy mennyiségű, különböző száradási-rothadási fázisban lévő takarmányból felszabaduló gázok lobbantak lángra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...