Magyar fiaskó a Dakar második napján
Utoljára módositva: 2014-01-07 17:40:09

Látványos véget ért a kazah Bauirzsan Iszabajev, Gabdulla Asimov páros versenye a 2014-es Dakar–ralin.

Leégett a kazah páros autója

Toyotájuk a 40 fokos hőségben teljesen kiégett, a jobb első ajtón kívül semmi sem maradt belőle – szerencsére személyi sérülés nem történt, a pilóta és navigátora a versenyigazgató helikopterén távozott a helyszínről.

A quados Somfai Mátyás üzemanyag–problémákkal küzdött hétfőn, s nagy nehézségek árán kedden ért be a táborba, ahonnan viszont alig 20 perces pihenőt követően indulnia kellett tovább a harmadik szakaszra. Somfai több ellenőrzőpontot is kihagyott San Luis és San Rafael között, ám a szervezők engedélyezték, hogy kedden folytassa a versenyt. Somfai hétfőn a kilencedik helyről vágott neki a második etapnak, és a nyolcadik, kilencedik helyen áll, amikor műszaki problémái adottak. A most várható büntetésekkel bizonyára alaposan visszasorolják majd a magyar versenyzőt az összetett táblázatban.

Hétfőn egyébként a címvédő francia Stéphane Peterhansel, Jean Paul Cottret páros (Mini) nyerte a második szakaszát az autósok között, sikerével pedig az összetettben is élre állt. A San Luis és San Rafael közötti 433 km-es etapon a motorosoknál a brit Sam Sunderland bizonyult a leggyorsabbnak, de összetettben továbbra is az ezúttal harmadikként zárt spanyol Joan Barreda vezet.

A magyarok közül a motorosoknál Dési János a 70. lett a második etapon, így feljött a 76. helyre, az autósoknál a Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós trió a 80. helyről várja a folytatást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...