Magyar Lóránd az új tanácsi frakcióvezető
Utoljára módositva: 2014-04-17 17:48:23

Az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének választmánya szerda délutáni ülésén felmentette városi tanácsi frakcióvezetői tisztségéből Maskulik Csabát, az utódja Magyar Lóránd lett.

 

Magyar Lóránd váltja Maskulik Csabát az RMDSZ városi frakciójának élén

„Kiegyensúlyozott kommunikációt kívánok folytatni a hivatallal és a polgármesterrel is. Úgy gondolom, hogy nekünk konstruktív ellenzéknek kell lennünk, mert ameddig nincs alpolgármesterünk, addig ellenzéki szerepben maradunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy radikális irányba tolódna a frakcióbeli munkája, továbbra sem kívánunk mindenre nemet mondani, de amikor nem értünk egyet valamilyen javaslattal, akkor hallatni fogjuk a hangunkat, hiszen ez az ellenzékiségnek megfelelő politizálás” — fogalmazott Magyar Lóránd, aki a városi tanácsban 2008 óta látja el teendőit az RMDSZ színeiben. Jelenleg a szatmárnémeti szervezet alelnöke és a városi tanács szociális, ifjúsági és sportbizottságának elnöke.

„Magyar Lórándnak megvan a kellő szakmai felkészültsége és politikai tapasztalata ahhoz, hogy hatékonyan lássa el új megbízatását” — jellemezte az új frakcióvezetőt Pataki Csaba, az RMDSZ megyei elnöke, majd hozzátette, hogy a frakcióvezető rátermettségéről az is tanúskodik, hogy az RMDSZ EP-listájának 13. helyén szerepel. Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének elnöke szerint az alapszabályzatnak megfelelő tisztújítás történt, amelyen Magyar huszonhét, Maskulik hat szavazatot kapott. Maskulik Csaba lapunk kérdésére elmondta, hogy egyelőre nem kommentálja a történteket, jövő héten mondja majd el a véleményét.

Elek György

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 19.
Engedjen ösztönös megérzéseinek és ne gondolkodjon a lehetséges következményeken! Különösen azokra igaz ez, akik partnert keresnek.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...