Magyar Lóránd az új tanácsi frakcióvezető
Utoljára módositva: 2014-04-17 17:48:23

Az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének választmánya szerda délutáni ülésén felmentette városi tanácsi frakcióvezetői tisztségéből Maskulik Csabát, az utódja Magyar Lóránd lett.

 

Magyar Lóránd váltja Maskulik Csabát az RMDSZ városi frakciójának élén

„Kiegyensúlyozott kommunikációt kívánok folytatni a hivatallal és a polgármesterrel is. Úgy gondolom, hogy nekünk konstruktív ellenzéknek kell lennünk, mert ameddig nincs alpolgármesterünk, addig ellenzéki szerepben maradunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy radikális irányba tolódna a frakcióbeli munkája, továbbra sem kívánunk mindenre nemet mondani, de amikor nem értünk egyet valamilyen javaslattal, akkor hallatni fogjuk a hangunkat, hiszen ez az ellenzékiségnek megfelelő politizálás” — fogalmazott Magyar Lóránd, aki a városi tanácsban 2008 óta látja el teendőit az RMDSZ színeiben. Jelenleg a szatmárnémeti szervezet alelnöke és a városi tanács szociális, ifjúsági és sportbizottságának elnöke.

„Magyar Lórándnak megvan a kellő szakmai felkészültsége és politikai tapasztalata ahhoz, hogy hatékonyan lássa el új megbízatását” — jellemezte az új frakcióvezetőt Pataki Csaba, az RMDSZ megyei elnöke, majd hozzátette, hogy a frakcióvezető rátermettségéről az is tanúskodik, hogy az RMDSZ EP-listájának 13. helyén szerepel. Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének elnöke szerint az alapszabályzatnak megfelelő tisztújítás történt, amelyen Magyar huszonhét, Maskulik hat szavazatot kapott. Maskulik Csaba lapunk kérdésére elmondta, hogy egyelőre nem kommentálja a történteket, jövő héten mondja majd el a véleményét.

Elek György

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...