Magyar–román meccs Csengerben
Utoljára módositva: 2015-02-19 16:00:15

Február 25-én, romániai idő szerint 19 órától a Csenger Város Sportcsarnokában Románia korosztályos futsal–válogatottját fogadja barátságos meccsre az U21-es Európa–bajnoki selejtezőre készülő Magyarország csapata.

A magyar legények Csengerben játszanak majd Románia ellen

„Történelmi futsal–esemény házigazdái leszünk, hiszen először rendezünk válogatott futsal mérkőzést, ahol a magyar válogatottat a Csengerben nagy tiszteletben álló, és a csengeri csapatnak sokat segítő Fehér Zsolt vezeti. Hívunk mindenkit a nem mindennapi sporteseményre és bízunk benne, hogy telt ház előtt zúgni fog a Hajrá Magyarország!” – mondta a csütörtöki rögtönzött sajtótájékoztatón az egyik szatmárnémeti kávéházban Szilágyi Sándor, a csengeri csarnok igazgatója. A szatmári látogatás nem volt véletlenszerű, ugyanis már a megyeszékhelyen is lehet kapni jegyeket a Sport Mania és a Red Hat Caffe-ban. Elsősorban a román szektorba szóló jegyek vásárolhatók meg itt, de a magyar szektorban is lehet belépőt váltani Szatmárnémetiben. Kedd délig lehet jegyeket venni a meccsre a megyeszékhelyen, a mérkőzés napján csak a csarnok bejáratánál, a magyar szektorba szóló jegyek vehetők 500 forintért.

A mérkőzést megelőzően, 17.15 órától Mándi Attila edző csapata, a Szatmárnémeti Juniorul SK 9 éven aluli legények a Csenger Futsal korosztályos együttesével játszik majd egy barátságos mérkőzést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...