Magyar válogatott lenne Bikfalvi?
Utoljára módositva: 2013-08-14 18:52:54

Mivel Victor Piţurcă nem számol Bikfalvi Erikkel, elképzelhető, hogy a nagykárolyi középpályás a magyar válogatottat fogja választani.

Bikfalvi Erik itt még a román utánpótlás-válogatott színeiben viaskodik az "arsenalos" Jack Wilshere-rel

Nem elképzelhetetlen, hogy Bikfalvi Erik, az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Volin Luck nagykárolyi születésű játékosa a közeljövőben felveszi a magyar állampolgárságot, így azt követően akár a magyar válogatottban is pályára léphet.

A 25 esztendős játékossal a hírek szerint nem számol Victor Piţurcă, a román válogatott szövetségi kapitánya, így Bikfalvi menedzsere, Dragoş Bogdan nem zárta ki, hogy ügyfele a közeljövőben felveszi a magyar állampolgárságot.

„A lehető leghamarabb szeretnénk kapcsolatba lépni a magyar szövetséggel, hogy megtudjuk, milyen lehetőségeink vannak. Erik egy éve játszik a Volinban, és ő viselheti a 10-es számú mezt” – nyilatkozta a játékos ügynöke, aki azt is elárulta, hogy védence a támadó középpályás posztján érzi magát a legjobban.

„Huszonöt esztendős, hosszú ideje képes magas szinten játszani. Ha a saját országában nincs helye, miért ne próbálhatnánk meg Magyarországon?” – tette fel a költői kérdést Bogdan.

Bicfalvi a román utánpótlás-válogatottakban összesen 26 alkalommal lépett pályára, míg pályafutása során – többek között – öt szezonon át erősítette a Steaua csapatát, ám szerződése lejártával tavaly az ukrán élvonalbeli Volin Luckhoz igazolt. Egyik kedvenc játékosa, egyben felfedezője is a román labdarúgás legendás alakja, Gheorghe Hagi, akihez gyakran hasonlítják a szakemberek a benne rejlő kvalitás és potenciál miatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...