Majdnem szénné égett
Utoljára módositva: 2018-07-11 09:04:03

Két súlyos közlekedési baleset is történt július 9-én, s az egyik hajszál híján szörnyű tragédiával végződött a szatmári sofőr számára — kora délelőtt a 193-as Máramaros megyei úton, az éles kanyarjairól hírhedt Cloţirea településen eddig ismeretlen okok miatt ütközött össze frontálisan egy szatmári furgon és egy kamion, a furgon sofőrje a roncsok között rekedt, miközben a motorháztetőből hatalmas lángok csaptak fel, s kezdték elborítani az egész gépkocsit.

A férfi szerencséjére akkor haladt el ott egy szabadidejében lévő tűzoltó, aki azonnal megállt, és igyekezett kiszabadítani az áldozatot, akinek alsó végtagjai beszorultak a műszerfal alá — s közben riasztotta szolgálatban lévő kollégáit is, majd látva, hogy egyedül nem tudja kiszabadítani a sofőrt, az ott elhaladóktól kért segítséget. A tűzoltó szakszerű irányítása nyomán végül három ember ki tudta emelni és biztonságos távolságra tudta vinni az áldozatot a lángoló járműtől, amelyet aztán a kiérkező lánglovagok oltottak el, a szatmári férfit pedig intenzív terápiás rohammentővel szállították a Máramaros Megyei Sürgősségi Kórházba.

Szerencsére ennél azért kevésbé súlyos baleset történt 20 óra körül Szatmárnémetiben, a Cloşca sugárút és a Dariu Pop utca kereszteződésében, ahol a Ford típusú gépkocsit vezető sofőr körültekintés és az elsőbbség megadása nélkül akart kihajtani a sugárútra, az ott szabályosan közlekedő, brit rendszámú BMW-t vezető férfi pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. A baleset következtében mindkét jármű alaposan összetört, s az egyikben utazó fiatalember komolyabb fejfájásra panaszkodott, ezért alapos orvosi kivizsgálásra kórházba szállították.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Marvel kapitány
Ma, 16:50
A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bazi nagy francia lagzik 2.
Ma, 19:10
A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől…
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. március 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...