Majdnem szénné égett
Utoljára módositva: 2018-07-11 09:04:03

Két súlyos közlekedési baleset is történt július 9-én, s az egyik hajszál híján szörnyű tragédiával végződött a szatmári sofőr számára — kora délelőtt a 193-as Máramaros megyei úton, az éles kanyarjairól hírhedt Cloţirea településen eddig ismeretlen okok miatt ütközött össze frontálisan egy szatmári furgon és egy kamion, a furgon sofőrje a roncsok között rekedt, miközben a motorháztetőből hatalmas lángok csaptak fel, s kezdték elborítani az egész gépkocsit.

A férfi szerencséjére akkor haladt el ott egy szabadidejében lévő tűzoltó, aki azonnal megállt, és igyekezett kiszabadítani az áldozatot, akinek alsó végtagjai beszorultak a műszerfal alá — s közben riasztotta szolgálatban lévő kollégáit is, majd látva, hogy egyedül nem tudja kiszabadítani a sofőrt, az ott elhaladóktól kért segítséget. A tűzoltó szakszerű irányítása nyomán végül három ember ki tudta emelni és biztonságos távolságra tudta vinni az áldozatot a lángoló járműtől, amelyet aztán a kiérkező lánglovagok oltottak el, a szatmári férfit pedig intenzív terápiás rohammentővel szállították a Máramaros Megyei Sürgősségi Kórházba.

Szerencsére ennél azért kevésbé súlyos baleset történt 20 óra körül Szatmárnémetiben, a Cloşca sugárút és a Dariu Pop utca kereszteződésében, ahol a Ford típusú gépkocsit vezető sofőr körültekintés és az elsőbbség megadása nélkül akart kihajtani a sugárútra, az ott szabályosan közlekedő, brit rendszámú BMW-t vezető férfi pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. A baleset következtében mindkét jármű alaposan összetört, s az egyikben utazó fiatalember komolyabb fejfájásra panaszkodott, ezért alapos orvosi kivizsgálásra kórházba szállították.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Pelyhes - Kalandra fel!
Ma, 17:00
Közeleg a hideg tél, ilyenkor a legtöbb madár délnek indul, hogy egy melegebb vidéken vészelje át a zord évszakot. Így tesz a kis Pelyhes családja is, ám Ő még túl pici a repüléshez, és egy véletlen folytán lemarad az indulásról. Mikor megérkezik a fagy, a kismadárnak minden bátorságára szüksége lesz, hogy megküzdjön a barátságtalan időjárással és megtalálja a családját. Szerencséjére a kalandban segítségére lesz megannyi új barát.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Peppermint: A bosszú angyala
Ma, 18:40
Riley North (Jennifer Garner), szerető anya és feleség élete egy pillanat alatt összeomlik, mikor férjét és kislányát egy brutális támadásban megölik. A kómából felébredt nő igazságot akar, de az elkövetőket – egy befolyásos kartell tagjait – a korrupt bíróság felmenti. Riley nem nyugszik, amíg le nem számol a tettesekkel: vérbeli harcossá képezi ki magát, hogy egytől-egyig kiiktassa a családja haláláért felelős bűnözőket. A mindenre elszánt magányos harcosnak nem csak az alvilág felbőszült embe
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Az apáca
Ma, 20:40
A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek bizton
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. szeptember 25.
Párkapcsolata és hivatása közül néha csak az egyikkel, azután csak a másikkal foglalkozik minden erejével és nem találja az arany középutat.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...