Majdnem szénné égett
Utoljára módositva: 2018-07-11 09:04:03

Két súlyos közlekedési baleset is történt július 9-én, s az egyik hajszál híján szörnyű tragédiával végződött a szatmári sofőr számára — kora délelőtt a 193-as Máramaros megyei úton, az éles kanyarjairól hírhedt Cloţirea településen eddig ismeretlen okok miatt ütközött össze frontálisan egy szatmári furgon és egy kamion, a furgon sofőrje a roncsok között rekedt, miközben a motorháztetőből hatalmas lángok csaptak fel, s kezdték elborítani az egész gépkocsit.

A férfi szerencséjére akkor haladt el ott egy szabadidejében lévő tűzoltó, aki azonnal megállt, és igyekezett kiszabadítani az áldozatot, akinek alsó végtagjai beszorultak a műszerfal alá — s közben riasztotta szolgálatban lévő kollégáit is, majd látva, hogy egyedül nem tudja kiszabadítani a sofőrt, az ott elhaladóktól kért segítséget. A tűzoltó szakszerű irányítása nyomán végül három ember ki tudta emelni és biztonságos távolságra tudta vinni az áldozatot a lángoló járműtől, amelyet aztán a kiérkező lánglovagok oltottak el, a szatmári férfit pedig intenzív terápiás rohammentővel szállították a Máramaros Megyei Sürgősségi Kórházba.

Szerencsére ennél azért kevésbé súlyos baleset történt 20 óra körül Szatmárnémetiben, a Cloşca sugárút és a Dariu Pop utca kereszteződésében, ahol a Ford típusú gépkocsit vezető sofőr körültekintés és az elsőbbség megadása nélkül akart kihajtani a sugárútra, az ott szabályosan közlekedő, brit rendszámú BMW-t vezető férfi pedig már nem tudta elkerülni az ütközést. A baleset következtében mindkét jármű alaposan összetört, s az egyikben utazó fiatalember komolyabb fejfájásra panaszkodott, ezért alapos orvosi kivizsgálásra kórházba szállították.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...