Májusi köszöntő
Utoljára módositva: 2014-05-18 19:03:12

Zenés–verses összeállítással örvendeztették meg pénteken a szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum és a Ioan Slavici utcai Művészeti Iskola növendékei az édesanyákat.

Négykezes is szerepelt a műsoron

Manfrédi Annamária zongoratanárnő és Kovács Éva Poór Lili-díjas színművésznő tanítványai Májusi köszöntő címmel meghirdetett műsorukat a művészeti líceum dísztermében adták elő. A telt házas eseményen a következő diákok léptek fel: Mitraşca Rebecca, Nagy Csenge, Gyöngyösi Márk, Szökőcs Zsófia, Bauer Nóra, Csapó Dávid, Csendes Evelyn, Lukács Abigél, Blatniczki Dóra, Marostyák Dániel, Borlán Dalma, Higyed János Bence, Pop Ildikó, zongorán kísért Higyed János Bence. A művészpalánták az oktatójukkal közösen kiválogatott szavalatokkal, zongorajátékkal köszönték meg — jelképesen — az érettük hozott áldozatot és gondoskodást az édesanyáknak, nagymamáknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...