Mani ismét bajnok
Utoljára módositva: 2014-07-13 20:10:48

A szatmári Gyenes „Mani” Emanuel nyerte a hétvégi enduro motorversenyt Predealon, s ezzel megvan a hetedik enduro bajnoki címe is. A szatmári versenyző lapunknak elárulta, annak ellenére, hogy megnyerte a versenyt, nem mondható valami szerencsésnek az elmúlt hétvégéje. Mani motorja meghibásodott, így nem tudta befejezni a futamot vasárnap — a verseny második napján 100 km-t kellett megtenniük a versenyzőknek. Szombaton, a 150 km-es szakaszon a második helyen zárt Gyenes Mani, amivel matematikailag is megszerezte a bajnoki címet, így nem lett volna kötelező elindulnia a vasárnapi megmérettetésen. Mani azonban igazi bajnokhoz méltóan megpróbálta, és mindent megtett azért, hogy az első helyen fejezze be a versenyt. Ez azonban nem jött össze, mivel 3 km-rel a vége előtt a motor megadta magát, Maninak pedig abba kellett hagynia a versenyt, amit addig magabiztosan vezetett. A bajnoki cím azonban így is az övé. Mani elmondta, nagyon nehéz verseny volt, a folyamatos esőzések miatt csúszós volt a talaj, ami megnehezítette a versenyzést. Az enduro bajnoknak azonban nem felhőtlen az öröme, mivel a motorja darabokban van, és ezért kérdésessé vált az indulása a 15-én rajtoló Red Bull Romaniacs hard enduro versenyen. Korábban azt nyilatkozta lapunknak, hogy anyagi okok miatt is bizonytalan a versenyen való részvétele, időközben azonban ez a része rendeződött, s így már csak azon múlik a szatmári versenyző szereplése a szebeni megmérettetésen, hogy sikerül-e időben megjavítani a motort. Mani amúgy minden erővel a januári Dakar ralira összpontosít. A jelentkezési díj első részét már be is fizette, így már biztos, hogy indul a versenyen.

Kép: Nehéz volt a hétvégi verseny

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...