Mani ismét bajnok
Utoljára módositva: 2014-07-13 20:10:48

A szatmári Gyenes „Mani” Emanuel nyerte a hétvégi enduro motorversenyt Predealon, s ezzel megvan a hetedik enduro bajnoki címe is. A szatmári versenyző lapunknak elárulta, annak ellenére, hogy megnyerte a versenyt, nem mondható valami szerencsésnek az elmúlt hétvégéje. Mani motorja meghibásodott, így nem tudta befejezni a futamot vasárnap — a verseny második napján 100 km-t kellett megtenniük a versenyzőknek. Szombaton, a 150 km-es szakaszon a második helyen zárt Gyenes Mani, amivel matematikailag is megszerezte a bajnoki címet, így nem lett volna kötelező elindulnia a vasárnapi megmérettetésen. Mani azonban igazi bajnokhoz méltóan megpróbálta, és mindent megtett azért, hogy az első helyen fejezze be a versenyt. Ez azonban nem jött össze, mivel 3 km-rel a vége előtt a motor megadta magát, Maninak pedig abba kellett hagynia a versenyt, amit addig magabiztosan vezetett. A bajnoki cím azonban így is az övé. Mani elmondta, nagyon nehéz verseny volt, a folyamatos esőzések miatt csúszós volt a talaj, ami megnehezítette a versenyzést. Az enduro bajnoknak azonban nem felhőtlen az öröme, mivel a motorja darabokban van, és ezért kérdésessé vált az indulása a 15-én rajtoló Red Bull Romaniacs hard enduro versenyen. Korábban azt nyilatkozta lapunknak, hogy anyagi okok miatt is bizonytalan a versenyen való részvétele, időközben azonban ez a része rendeződött, s így már csak azon múlik a szatmári versenyző szereplése a szebeni megmérettetésen, hogy sikerül-e időben megjavítani a motort. Mani amúgy minden erővel a januári Dakar ralira összpontosít. A jelentkezési díj első részét már be is fizette, így már biztos, hogy indul a versenyen.

Kép: Nehéz volt a hétvégi verseny

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...