Már a lagzin el akart válni az ifjú férj
Utoljára módositva: 2018-04-22 00:15:05

Káoszba fordult egy egyiptomi pár esküvője, mikor a friss férj bejelentette, hogy el akar válni. Hatalmas tömegverekedés lett a vége.

A férjet állítólag azt szomorította el, hogy mielőtt elindult volna az újdonsült feleségével a nászútjukra, az anyósáék még el akartak köszönni a lánytól. A pár már éppen beszállt az autójába, amikor a feleség családja odament, és megkérték, hogy hadd töltsenek el még egy percet a lányukkal. A férj erre teljesen kiborult, hogy nincs szükségük búcsúzásra, hiszen eddig is minden estéjüket együtt töltöttek. A menyasszony nagybátyja próbálta lehűteni, de egyáltalán nem sikerült. Aztán a vőlegény kiszállt az autóból, és megesküdött, hogy elválik a feleségétől. Pár perccel később óriási bunyó kerekedett a lagzi épülete előtt, a két család tagjai székeket és mindent egymásnak dobáltak, ami a kezük ügybe került. Öten megsérültek. Az Al Watannak valaki úgy nyilatkozott, hogy ezek után a feleség a közös otthonukba indult, de a férj elutasította, hogy vele menjen. Ehelyett a családja házába ment vissza és még mindig el akar válni. Egyiptomban elég magas az aránya a válásoknak: a városiak között átlagosan 60,7 százaléka, míg vidéken 39,3 százaléka a pároknak külön folytatja az életét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...