Már a lagzin el akart válni az ifjú férj
Utoljára módositva: 2018-04-22 00:15:05

Káoszba fordult egy egyiptomi pár esküvője, mikor a friss férj bejelentette, hogy el akar válni. Hatalmas tömegverekedés lett a vége.

A férjet állítólag azt szomorította el, hogy mielőtt elindult volna az újdonsült feleségével a nászútjukra, az anyósáék még el akartak köszönni a lánytól. A pár már éppen beszállt az autójába, amikor a feleség családja odament, és megkérték, hogy hadd töltsenek el még egy percet a lányukkal. A férj erre teljesen kiborult, hogy nincs szükségük búcsúzásra, hiszen eddig is minden estéjüket együtt töltöttek. A menyasszony nagybátyja próbálta lehűteni, de egyáltalán nem sikerült. Aztán a vőlegény kiszállt az autóból, és megesküdött, hogy elválik a feleségétől. Pár perccel később óriási bunyó kerekedett a lagzi épülete előtt, a két család tagjai székeket és mindent egymásnak dobáltak, ami a kezük ügybe került. Öten megsérültek. Az Al Watannak valaki úgy nyilatkozott, hogy ezek után a feleség a közös otthonukba indult, de a férj elutasította, hogy vele menjen. Ehelyett a családja házába ment vissza és még mindig el akar válni. Egyiptomban elég magas az aránya a válásoknak: a városiak között átlagosan 60,7 százaléka, míg vidéken 39,3 százaléka a pároknak külön folytatja az életét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...