Már a lagzin el akart válni az ifjú férj
Utoljára módositva: 2018-04-22 00:15:05

Káoszba fordult egy egyiptomi pár esküvője, mikor a friss férj bejelentette, hogy el akar válni. Hatalmas tömegverekedés lett a vége.

A férjet állítólag azt szomorította el, hogy mielőtt elindult volna az újdonsült feleségével a nászútjukra, az anyósáék még el akartak köszönni a lánytól. A pár már éppen beszállt az autójába, amikor a feleség családja odament, és megkérték, hogy hadd töltsenek el még egy percet a lányukkal. A férj erre teljesen kiborult, hogy nincs szükségük búcsúzásra, hiszen eddig is minden estéjüket együtt töltöttek. A menyasszony nagybátyja próbálta lehűteni, de egyáltalán nem sikerült. Aztán a vőlegény kiszállt az autóból, és megesküdött, hogy elválik a feleségétől. Pár perccel később óriási bunyó kerekedett a lagzi épülete előtt, a két család tagjai székeket és mindent egymásnak dobáltak, ami a kezük ügybe került. Öten megsérültek. Az Al Watannak valaki úgy nyilatkozott, hogy ezek után a feleség a közös otthonukba indult, de a férj elutasította, hogy vele menjen. Ehelyett a családja házába ment vissza és még mindig el akar válni. Egyiptomban elég magas az aránya a válásoknak: a városiak között átlagosan 60,7 százaléka, míg vidéken 39,3 százaléka a pároknak külön folytatja az életét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 17.
Jólesik Önnek, hogy barátai az Ön tanácsára vagy véleményére kíváncsiak, mert ebből érzi, mennyire elismerik gondolkodásmódját, értékeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...