Már bűzlik a díszkút
Utoljára módositva: 2014-07-16 11:49:19

Július végéig kell befejeznie a kivitelezőnek a Károlyi-kastély parkjának felújítását. A munka javában zajlik, új szökőkutak, új ösvények, új sportpályák kerülnek kialakításra. Hogy mennyire sikerül majd megőrizni mindazt, amit építenek, igencsak kérdéses. Mennyire tudják majd a nagykárolyiak megbecsülni, hogy ennyi pénz került beruházásra, elköltésre, azért, hogy a város „zöld szíve” szebb és használhatóbb legyen? Ez a jövő titka. Azonban bizonyos következtetéseket máris le lehet vonni. Például abból, hogy a kastélyhoz közel, az egyik legforgalmasabb parkszakasz mellé néhány héttel ezelőtt kihelyezett díszkutat máris bemocskolták. A díszkút (melyben nincs víz) máris bűzlik az emberi ürüléktől, s a jelek szerint ez senkit sem zavar. Remélhetőleg jobban végzik majd a dolgukat az őrök, s jobban megbecsülik a nagykárolyiak annak a beruházásnak az eredményét, melyre közel 3 millió lejt költött el a város.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 15.
Ne hagyja figyelmen kívül a környezetében élők véleményét, hiszen olyan kérdésben készül dönteni, amely őket is közelről érinti.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...