Már bűzlik a díszkút
Utoljára módositva: 2014-07-16 11:49:19

Július végéig kell befejeznie a kivitelezőnek a Károlyi-kastély parkjának felújítását. A munka javában zajlik, új szökőkutak, új ösvények, új sportpályák kerülnek kialakításra. Hogy mennyire sikerül majd megőrizni mindazt, amit építenek, igencsak kérdéses. Mennyire tudják majd a nagykárolyiak megbecsülni, hogy ennyi pénz került beruházásra, elköltésre, azért, hogy a város „zöld szíve” szebb és használhatóbb legyen? Ez a jövő titka. Azonban bizonyos következtetéseket máris le lehet vonni. Például abból, hogy a kastélyhoz közel, az egyik legforgalmasabb parkszakasz mellé néhány héttel ezelőtt kihelyezett díszkutat máris bemocskolták. A díszkút (melyben nincs víz) máris bűzlik az emberi ürüléktől, s a jelek szerint ez senkit sem zavar. Remélhetőleg jobban végzik majd a dolgukat az őrök, s jobban megbecsülik a nagykárolyiak annak a beruházásnak az eredményét, melyre közel 3 millió lejt költött el a város.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...