Már bűzlik a díszkút
Utoljára módositva: 2014-07-16 11:49:19

Július végéig kell befejeznie a kivitelezőnek a Károlyi-kastély parkjának felújítását. A munka javában zajlik, új szökőkutak, új ösvények, új sportpályák kerülnek kialakításra. Hogy mennyire sikerül majd megőrizni mindazt, amit építenek, igencsak kérdéses. Mennyire tudják majd a nagykárolyiak megbecsülni, hogy ennyi pénz került beruházásra, elköltésre, azért, hogy a város „zöld szíve” szebb és használhatóbb legyen? Ez a jövő titka. Azonban bizonyos következtetéseket máris le lehet vonni. Például abból, hogy a kastélyhoz közel, az egyik legforgalmasabb parkszakasz mellé néhány héttel ezelőtt kihelyezett díszkutat máris bemocskolták. A díszkút (melyben nincs víz) máris bűzlik az emberi ürüléktől, s a jelek szerint ez senkit sem zavar. Remélhetőleg jobban végzik majd a dolgukat az őrök, s jobban megbecsülik a nagykárolyiak annak a beruházásnak az eredményét, melyre közel 3 millió lejt költött el a város.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 19.
Szíve mélyén pontosan tudja már régóta, hogy csak ki kellett várnia a megfelelő időt, hogy végre közel kerüljenek egymáshoz kiszemeltjével.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...