Már lehet előregisztrálni a Caritas jótékonysági maratonjára
Utoljára módositva: 2012-06-14 17:11:10

Folyik az előregisztráció a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Jótékonysági Caritas Maratonra.

Az érdeklődők június 22-én délután 4-ig, minden nap 8-tól 16 óra között jelentkezhetnek a Caritas székházában, a titkárságon (Libertatii tér 20), ahol a részvételi díj befizetés után mindenki kézhez kapja a rajtkártyáját Így az előregisztrált résztvevőknek június 23-án szombat reggel már nem kell sorban állni a feliratkozáshoz, hanem a külön erre a célra felállított standnál átvehetik a szervezők által biztosított vizet és rögtön rajthoz állhatnak. A részvételi díjak: 10 év alatt ingyenes a részvétel, 1 személy részvételi díja 8 lej, 3 személynek, 18 lej, 5 személynek 30 lej. Idén a maratonból befolyt összegeket a Caritas a házi beteggondozó központjai által ellátott, több mint 900 idős ember támogatására fordítja. A szervezők kérik a résztvevőket, hogy a szolidaritás nevében mindenki lehetősége szerint öltsön fehér vagy piros trikót a gyalogláshoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...