Már nem a fiatalokra van leginkább kereslet
Utoljára módositva: 2019-09-09 10:34:43

Egyre nagyobb a kereslet a munkaerőpiacon a 36–45 év közötti munkavállalók iránt — derül ki az eJobs elemzéséből. A vállalatok az utóbbi időben egyre inkább a munkatapasztalattal bíró szakértők felé fordultak.

A 36–45 év közöttiek önéletrajzaira 3,2 millió rákeresés történt az év eleje óta az eJobson, ezzel ez a korosztály lett a legkeresettebb. Bogdan Badea, az eJobs vezérigazgatója elmondta, hogy még mindig él az az elképzelés, hogy a munkaadók fiatal, tapasztalatlan és magas elvárásokkal nem rendelkező munkaerőt keresnek, hogy könnyen tudják formálni őket. A tapasztalat azonban rácáfolt erre, a munkaadók azok felé fordultak, akiknek a tudását be tudják építeni a vállalati know-howba. A 25 és 35 év közöttiek önéletrajzaira 2,5 millió rákeresés történt az említett időszakban, míg a 18–24 év közöttiek CV-jére 812 ezer. A 45 éven felüliek esetében január és augusztus között 390 ezer megtekintést regisztráltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...