Máramarosi lesz az ellenfél
Utoljára módositva: 2014-06-05 09:03:15

A Máramarosszigeti VSK vagy a Koltói ACS Speranţa lesz az ellenfele a szatmári bajnoknak a harmadosztályos kvalifikációs meccsen.

A szomszéd megyében a Sorin Cigan által irányított Máramarosszigeti VSK a bajnoki esélyes

Máramaros megye bajnokával küzd a szatmári negyedosztály legjobbja a divíziós osztályzón, amelyet június 21-én rendeznek majd egy szilágysági településen – adta hírül szerdán a Román Labdarúgó Szövetség (FRF).

A keleti szomszédok Liga 4-es bajnoka csütörtök délután dől el Nagybányán, ahol a tavaly alakult Máramarosszigeti VSK és a Koltói ACS Speranţa fog megküzdeni. A Tisza–partiak átgázoltak a máramarosi Északi–csoport mezőnyén, száz százalékos teljesítménnyel és 152–18-as gólaránnyal zártak a széria élén. A koltóiak 20 győztes, 1 vesztes és 3 döntetlen meccsel nyerték a Déli–csoportot, 95–15-ös gólaránnyal. Ebből arra lehet következtetni, hogy a szigetiek az esélyesek a bajnoki cím megszerzésére.

Mint ismeretes, megyénkben szoros volt a harc a csoporteslőségekért. Az A jelzésű szériában a hajrában biztosította első pozícióját az Apai Victoria csapata, amely történelme során először játszik majd bajnoki döntőt. Ritli Zoltán edző tanítványai végül két ponttal zártak a tabella élén az Avasújvárosi Talna előtt, 25 győzelemmel, 1 döntetlennel, 4 vereséggel és 111–31-es gólaránnyal. Hasonló harc zajlott a B–csoportban is, ahol az Óvári Someşulnak az utolsó előtti fordulóig kellett izgulni az első pozícióért. A Vetési Viitorul ugyanis végig a nyomába volt, végül az egymás elleni bajnoki sikerrel tudták biztosítani az első helyet, így 26 győzelemmel, 1 döntetlennel, 3 verséggel és 162–27-es gólaránnyal zártak az élen. Az óváriak már harmadik alkalommal „futnak neki” a döntőnek.

Arról már beszámoltunk, hogy a szatmári bajnok szombaton délután dől el a szatmárnémeti Olimpia Stadionban, az Apai Victoria – Óvári Someşul mérkőzés végén.

A szatmári csapatoknak egyébként nem hoztak szerencsét eddig a szilágysági osztályzók: korábban a Nagykárolyi Victoria Zilahon, a Szamoskrassói Someşul pedig Szilágysomlyón vesztette el a harmadosztályba való feljutásért rendezett párharcot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...