Marius Botan Mátészalkán folytatja
Utoljára módositva: 2018-01-21 14:11:45

A magyarországi negyedosztályban szereplő Mátészalkai MTK csapatánál vállalt munkát Marius Botan labdarúgóedző.

Mint ismeretes, a nagykárolyi szakvezető a hónap elején bontotta fel a szerződését a Liga 3-ban szereplő Tasnádi Unirea egyesülettel, mivel úgy érezte, hogy a klub vezetői már nem becsülik kellően a munkáját. Most a Tiszántúli Takarék Megyei I. osztály elnevezésű Szabolcs-Szatmár-bereg megyei bajnokságban szereplő városi alakulatnál folytatja pályafutását. Botannak nem lesz egyszerű feladata, ugyanis az MTK egy gyengébb őszi teljesítmény után a 13. helyet foglalja el, a klub vezetői pedig a táblázat első felébe várná a csapatot.

„Remélem, hogy Mátészalkán sikerül jó munkát véghez vigyek, és kívánom magamnak, hogy – a játékosokkal egyetemben – minél jobb eredményeket érjünk el úgy a saját, mint a szurkolóink örömére” — olvasható a csapat Facebook-oldalán, ahol már be is mutatták Botant, mint az MTK új edzője.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...