Másképp szólt a csengő
Utoljára módositva: 2019-06-07 19:35:25

Szemerkélő esőben, az iskola udvarán ballagtak a szatmárnémeti Aurel Popp Művészeti Líceum nyolcadikosai péntek reggel.

Színes lufikkal, ünneplőbe öltözve vonult ki a tanintézmény udvarára a líceum 48 végzős általános iskolása, a ballagó nyolcadikos tanulók. Ezen a napon kicsit másképp szólt a csengő, mint az eddigi évzárókon, a ballagás hangján muzsikált — szólt az ünneplőkhöz Nichita-Sulyok Júlia, az intézmény aligazgatója. Kihangsúlyozta: legyenek büszkék arra, hogy egy olyan tanintézmény végzős általános iskolásaiként ballagnak, amelyik az elmúlt években a művészet színes világán keresztül tárta eléjük a felfedezésre, megismerésre váró világot. Arra intette a diákokat, hogy ne feledjék el megköszönni szüleiknek a mindennapi törődést, gondoskodást, féltő nevelést, és legyenek hálásak tanáraiknak, akik áldozatos munkájukkal nevelték őket, és átadták nekik tudásuk legjavát.

A ballagási ünnepség keretében a nyolcadikosok képviselője is rövid beszéddel búcsúzott a tanároktól és diáktársaktól, a hetedikesek pedig szintén bátorító szavakat helyeztek a végzősök tarisznyájába, de nem maradt el az iskola kulcsának ünnepélyes átadása sem.

A 2018/2019-es tanévben két nyolcadik osztály ballagott az Aurel Popp Művészeti Líceumban: Costea Bianca VIII. A osztálya és Bokor Erika VIII. B osztálya.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...