Mátészalkán küzdöttek a Yakuza SK karatékái
Utoljára módositva: 2019-05-12 15:12:40

A Szatmárnémeti Yakuza SK karatékái is tatamira léptek Mátészalkán a második alkalommal rendezett Szatmár Kupa nemzetközi verseny kumite próbájában, ahol az összesített éremtáblázat harmadik helyén zárták a szombati versenynapot.

Octavian Hotca (8–9 évesek), Alex Forgaciu, Micza Melánia (10–11 évesek), Érseki Benjámin (12–13 évesek), Casian Tripon, Csatári Zita (14–15 évesek) ás Patrick Cherestan (16–17 évesek) zártak az első helyen, de a dobogó legfelső fokára állhattak fel 7–11 éves lányok (Nagy Kimberly, Szilaghi Rebeka, Mihaela Bletan), a 12–15 éves lányok (Csatári Zita, Carina Cherestan, Micza Melánia) és a 12–15 éves fiúk (ifjabb Kovács Ottó, Érseki Benjámin, Casian Tripon) csapatai is.

Egyéniben a Soós Róbert, Csatári Attila edzőpáros tanítványai közül Szilaghi Rebeka, Kovács Máté (8–9 évesek), Ioachim Hotca (12–13 évesek) és Micza Viktória (16–17 évesek) szereztek ezüstérmet, míg Mihaela Bletan (8–9 évesek), Mihó Vanesza (10–11 évesek), Carina Cherestan (12–13 évesek), ifjabb Kovács Ottó (14–15 évesek) és Viski Emília (16–17 évesek) pedig bronzéremmel térhettek haza.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jó srácok
Ma, 19:50
Mennyire alakulhat rosszul egy nap? Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésük
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:35
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...