McDonald’s: az első benyomások
Utoljára módositva: 2020-01-28 10:40:16

Szeretik is meg nem is a szatmáriak az egy hónapja a Károlyi úton franchise-ban megnyitott McDonald’s gyorséttermet. Az üzemeltető igyekszik, de nem tud mindenkinek a kedvére tenni.

Kicsi vendéglő, nagy sor, szűk McDrive-behajtó, eltévesztett rendelések — ezek elsősorban a panaszok, amiket kap a szatmárnémeti McDonald’s. A vendégek nemcsak közvetlenül az étteremben adnak hangot elégedetlenségüknek, de az interneten is. Nemcsak a Facebook, de a Google is lehetőséget ad egy-egy vendéglátóipari egység értékelésére, a szolgáltatás véleményezésére. Míg az előbbi fórumon közzétett véleményeket törölheti a vendéglő, a vendéglő számára létrehozott Google-oldalról azonban már kevésbé, úgyhogy főleg utóbbiról szemezgettünk.

A rendelkezésre álló helyhez képest túl sok az asztal a szatmárnémeti vendéglőben, s ha többen összegyűlnek, a pulthoz igyekvők nem férnek el a széken ülőktől, mindkét fél számára kellemetlen helyzetet teremtve. Persze az sem megoldás, hogy telt ház esetén az ajtón kívül várakoztatja a soron következőket a vendéglő adminisztrátora, de hogy mit lehetne tenni ilyen esetekben, azt nem tudni.

Bajok voltak — főleg a nyitást követő napokban — a munkaszervezéssel, írják a korai vendégek, és olyan termékek is felkerültek a számlára, amiket nem rendeltek, de kaptak, és többen panaszkodnak arra is, hogy összekeverték a rendeléseiket, csípős burger helyett sonkásat kaptak. A takarítószemélyzetet is hiányolták az első vendégek, az étterem tisztaságára panaszkodva, ezt azonban gyorsan pótolta a vezetőség, pár napra rá már rendszeresen „járőrözött” az étteremben a takarító.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a McDonald’s-ot az interneten véleményezők közül sokan illették a legmagasabb pontszámmal (5-ből 5), és úgy tartják vendéglátóipari berkekben, hogy aki elégedett vagy nagyon elégedett, az megjegyzés nélkül csak értékel, vagy nem értékel egyáltalán. Azok szoktak megjegyzést is írni, akik valami miatt nagyon rossz benyomással távoztak az illető helyről.

A szatmárnémeti „Mekiről” megvan a véleményük azoknak is, akik nem is látogatják. Rossz választásnak tartják, hogy a Károlyi úti Kaufland-parkolóban épült meg az étterem, mert amikor sok a vendég, és az autóból rendeléses McDrive részleg is tele van, a sorban álló kocsik miatt a bevásárlóközpontba tartók nem tudnak bejutni a parkolóba.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...