McDonalds’s is nyílik Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2019-08-08 19:05:08

„McDonalds’s is nyílik Szatmárnémetiben! Ma fogadtam a világszerte népszerű étteremlánc képviselőit, majd miután aláírtam a városrendezési tervet, megegyeztünk abban, hogy az év végéig kinyit a Károlyi úton az első szatmári McDonald’s” — tudatta a sokak által már nagyon várt hírt hivatalos közösségi oldalán Kereskényi Gábor polgármester.

Hosszú évek, ha nem évtizedek óta lebegett már a levegőben, hogy a közkedvelt gyorséttermi lánc Szatmárnémetiben is megtelepszik, potenciális helyszínként a város legkülönbözőbb szegletei lettek — félhivatalosan — nevesítve, de az első valóban konkrétumot a cég pár hónappal ezelőtt meghirdetett állásajánlata jelentette. Most pedig az autós gyorsétkezde pontos helyszíne is nyilvánosságra került: a Károlyi úti Kaufland parkolóban alakítják ki a 400 000 eurós beruházást — természetesen a McDonald’s standardoknak megfelelően, azaz a majd’ 400 négyzetméteres épület teraszáról nem hiányoznak a jól ismert asztalok, de a mini-játszótér sem.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...