Meg akarta öletni a családját, ezért a rendőrök megrendezték a halálukat
Utoljára módositva: 2018-02-22 16:30:09

Még fényképeket is készítettek a „megölt” orosz házaspárról, hogy fiúk elhiggye: a felbérelt bérgyilkos elvégezte a munkát, amivel megbízta — írja a 24.hu.

Az orosz rendőrség megrendezte egy család halálát, fényképeket is készítve a meggyilkolt házaspárról, és tízéves lányukról, hogy átverjék a pár 22 éves fiát, aki holtan akarta látni őket – írta a Daily Mail. A meg nem nevezett fiatalember azt hitte, hogy egy bérgyilkost bérelt fel családtagjainak megölésére, hogy övé lehessen minden örökség. Tudtán kívül azonban egy rendőrt bérelt fel a gyilkosságokra. A beszámoló szerint a rendőrök megtudták, hogy mire készült a Szocsiban élő férfi, és egy ravasz átverést szerveztek elfogására. Azt nem közölték, hogyan tudták meg, hogy bérgyilkost akar felfogadni. A férfi részletes tervet készített a bérgyilkos számára. Még a családi ház alaprajzát is elkészítette számára. Közölte, hogy fényképes bizonyítékokat akar arról, hogy elvégezte a munkát.

A rendőrök felvették a kapcsolatot a családtagokkal, akik belementek abba, hogy eljátsszák saját hullájukat. A rendőrség csak a két szülőről készült fotókat hozta nyilvánosságra. Azt nem lehet tudni, hogy a kislányról nem készültek képek, vagy azokat csak visszatartották. A „bérgyilkos” aztán a képekkel elment a férfihoz, aki a rendőrség közlése szerint „boldogan” vette tudomásul, hogy szülei és húga gyilkosság áldozata lett. És megígérte a bérgyilkosnak, hogy azonnal kifizeti a megígért, 13,5 millió forintnak megfelelő összegű fizetséget, amint megkapja örökségét. A férfit a rendőrök ezután letartóztatták. A 22 éves férfi beismerő vallomást tett, közölve, hogy több hónapja tervezte az esetet. A rendőrség közlése szerint a fiatalember korábban már két alkalommal megpróbálta megölni szüleit. Most 15 évig tartó börtönbüntetésre is számíthat, ha bűnösnek találják emberölésre való felbújtás vádjában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:10
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...