Meg akarta öletni a családját, ezért a rendőrök megrendezték a halálukat
Utoljára módositva: 2018-02-22 16:30:09

Még fényképeket is készítettek a „megölt” orosz házaspárról, hogy fiúk elhiggye: a felbérelt bérgyilkos elvégezte a munkát, amivel megbízta — írja a 24.hu.

Az orosz rendőrség megrendezte egy család halálát, fényképeket is készítve a meggyilkolt házaspárról, és tízéves lányukról, hogy átverjék a pár 22 éves fiát, aki holtan akarta látni őket – írta a Daily Mail. A meg nem nevezett fiatalember azt hitte, hogy egy bérgyilkost bérelt fel családtagjainak megölésére, hogy övé lehessen minden örökség. Tudtán kívül azonban egy rendőrt bérelt fel a gyilkosságokra. A beszámoló szerint a rendőrök megtudták, hogy mire készült a Szocsiban élő férfi, és egy ravasz átverést szerveztek elfogására. Azt nem közölték, hogyan tudták meg, hogy bérgyilkost akar felfogadni. A férfi részletes tervet készített a bérgyilkos számára. Még a családi ház alaprajzát is elkészítette számára. Közölte, hogy fényképes bizonyítékokat akar arról, hogy elvégezte a munkát.

A rendőrök felvették a kapcsolatot a családtagokkal, akik belementek abba, hogy eljátsszák saját hullájukat. A rendőrség csak a két szülőről készült fotókat hozta nyilvánosságra. Azt nem lehet tudni, hogy a kislányról nem készültek képek, vagy azokat csak visszatartották. A „bérgyilkos” aztán a képekkel elment a férfihoz, aki a rendőrség közlése szerint „boldogan” vette tudomásul, hogy szülei és húga gyilkosság áldozata lett. És megígérte a bérgyilkosnak, hogy azonnal kifizeti a megígért, 13,5 millió forintnak megfelelő összegű fizetséget, amint megkapja örökségét. A férfit a rendőrök ezután letartóztatták. A 22 éves férfi beismerő vallomást tett, közölve, hogy több hónapja tervezte az esetet. A rendőrség közlése szerint a fiatalember korábban már két alkalommal megpróbálta megölni szüleit. Most 15 évig tartó börtönbüntetésre is számíthat, ha bűnösnek találják emberölésre való felbújtás vádjában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 10 db tojás, só, 6 szelet bacon, 1 ek. mustár, 1 csokor petrezselyemzöld, 8–10 szál snidling, 1 szál ...